8 tips voor een perfecte Lazy Sunday!

coffee-1117933_640

Het weer is ineens flink omgeslagen, het wordt ’s avonds een stuk sneller donker. Kortom: de herfst is begonnen en winter is coming! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar tijdens deze perioden van het jaar kan ik echt genieten van een Lazy Sunday. Niks moet, maar alles mag! Kijken jullie mee naar mijn 8 tips voor een perfecte Lazy Sunday?

Netflix

Ik vind niks fijner dan gezellig op de bank te hangen en een lekkere seriemarathon te houden! Heerlijk om hier in de middag mee te beginnen en zo een paar afleveringen achter elkaar te kunnen kijken! Zo hebben we laatst de serie Narcos gezien. Hopelijk komt er hier nog een derde seizoen van! Welke series kijken jullie nu op Netflix?

Social media

Uitgebreid door de Social media heen scrollen en blogs lezen. Ik vind het ook erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken dus ga ik op ‘blogjacht’. Op deze manier creΓ«er ik een win-winsituatie. Leuke blogs ontdekken en een kijkje nemen in het leven van een andere blogger en tegelijkertijd werk ik aan mijn eigen blog door te netwerken!

Volgen jullie Lifeaholic.nl al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’ ? πŸ˜‰

facebook-1602262_1280

Dekentje

Een dekentje op de bank is bij mij onmisbaar. Ik heb een heerlijk fleece-dekentje waarvan de ene kant super zacht fleece is en de andere kant een soort van wollig-effect heeft! Zelfs in de zomer vind ik het heerlijk om een dekentje over mijn benen te hebben. Volgens mij is het gebruiken van een dekentje wel echt typisch iets voor vrouwen. Mijn vriend kijkt me in de zomer namelijk altijd aan alsof ik gek ben haha!

Zelfgemaakte cake

Jammie! Ik hou van cake en dan vooral cake met chocoladeglazuur eroverheen. I know… niet bepaald healthy, maar hΓ© als we dan toch ongezond bezig zijn… πŸ™‚ Eens om de zoveel tijd maak ik deze cake. Het huis ruikt dan heerlijk naar een bakkerij en vervolgens lekker smullen! Ideale combi is cake + warme drank + dekentje! (Toevallig, staat er nu eentje in de oven…)

chocolate-838428_640

Warme dranken

Met een dekentje op de bank, lekker stukje cake erbij… Dus wat mag er niet ontbreken? Een heerlijke warme drank zoals koffie, thee of een warme chocolade melk. En als ik het echt goed wil doen, dan maak ik een lekkere Cappuccino of Latte Macchiato πŸ˜€

Geurkaarsen aan

Ik denk dat het nu wel duidelijk is, ik ben een echte huismus en vind het dan ook heerlijk om het in huis gezellig te maken met kaarsen. Het liefste geurkaarsen want dan ruikt het hele huis lekker ‘warm’! Vaak gebruik ik geurwaxinelichtjes of waxmelts van http://www.waxmelts.nl πŸ˜‰ Kennen jullie deze webshop al? Zij verkopen onder andere heerlijke winterse- en kerstgeuren voor een extra warm en gezellig gevoel in huis!

tealight-988768_640

Boodschappen bedenken voor de komende week

Ik bedenk me altijd per week wat we gaan eten en welke boodschappen we nodig hebben. Hierdoor hoef ik maar 1 keer in de week boodschappen te doen. Nou ja eerlijk is eerlijk, ik bestel mijn boodschappen online en hoef ze alleen maar op te halen πŸ˜€ Ik vind het namelijk verschrikkelijk om boodschappen te doen… Wat een gedoe! Voordat je eenmaal kunt gaan koken heb je alle producten al drie keer in je handen gehad…
Natuurlijk komt het soms wel een keer voor dat ik wat nodig heb wat ik ben vergeten of niet in huis heb, dan ontkom ik helaas niet aan een bezoekje aan de supermarkt (gelukkig komt dat niet zo vaak voor haha)! Doordat ik een lijstje maak heb ik een overzicht van de ‘maaltijden’ die we in huis hebben en hoef ik ’s ochtends niet te bedenken wat ik kan koken.

shopping-cart-1275480_640

Comfortabele broek en geen schoenen

En last but not least! Op een Lazy Sunday kan een comfortabele broek natuurlijk niet ontbreken! Zelf draag ik bijna nooit schoenen in huis. Geen idee waarom maar ik loop het liefste op mijn sloffen, sokken of teenslippers πŸ˜‰

Houden jullie vandaag een Lazy Sunday? En wat doen jullie dan het liefste?

Liefs, Manuela

2 Comments on 8 tips voor een perfecte Lazy Sunday!

 1. Babs
  16 oktober 2016 at 10:30 (2 jaar ago)

  Heerlijk, ik ben dol op de zondag! Lekker rommelen in mijn badjas, mijn zoon heeft dan vrij dus een rustige ochtend. Wat grappig, de afbeelding van die cake gebruikte ik in het begin van mijn KeeK op de week’s! Dan kennen wij dezelfde website voor gratis afbeeldingen πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   17 oktober 2016 at 13:59 (2 jaar ago)

   Haha wat grappig inderdaad Babs πŸ˜‰

   Beantwoorden

Leave a Reply