3x mijn favoriete outfits voor in de zomer!

fab esprit

Yay, ein-de-lijk is de zomer in aantocht! Tijd voor het aanschaffen van een nieuwe garderobe! De laatste tijd koop ik veel kleding lekker vanuit mijn luie stoel: online dus! Een van mijn favoriete webshops is Esprit dus ik ging op jacht naar leuke outfits! 😉

Shorty Casual

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk in je shorts rond te lopen als de temperatuur buiten boven de 23 graden uitkomt?! In de zomer draag ik vaak shorts en op vakantie wel bijna dagelijks! Een speelse en kleurige top erop, slippertjes eronder en je bent helemaal zomer-proof! De knoopbare top en zilveren slippertjes zorgen voor leuke zomerse details.

Esprit Shorty Casual

Fabulous Classy

Maar helaas… een leuke short kun je meestal niet naar je werk dragen. Een mooi zomers jurkje is dan toch een stuk eleganter. Een paar mooie pumps eronder en je bent klaar om aan je werkdag te beginnen! Tip van mij: neem een paar flipflops mee in je tas voor als je je pumps even wilt verruilen! Ik heb zelf een boel zomerjurkjes. Verschillend van classy tot casual, maar vond deze toch wel erg mooi en chique door de combinatie van stoffen en materialen!

fab esprit

 

Safari Girl

Voor de ietwat frissere dagen of als je geen zin hebt om met blote benen rond te lopen, vind ik een ‘zomerbroek’ ideaal. Deze broeken zitten lekker los en zijn gemaakt van een dunne stof. Ik vind het altijd leuk om deze broeken te combineren met een blouse-achtige top. Dat maakt het geheel net wat vrouwelijker!

Esprit Safari Girl

Wat vinden jullie van mijn favoriete zomeroutfits?

Liefs, Manuela

1 Comment on 3x mijn favoriete outfits voor in de zomer!

  1. php shopping cart script
    24 september 2017 at 20:07 (3 weken ago)

    excellent issues altogether, you simply received brand new reader. What could you recommend about your put up that you simply made a few days in the past? Any sure?

    Beantwoorden

Leave a Reply