5x Pickwick vragen beantwoorden…

DSC_1281

Iedereen die graag thee drinkt kent ze inmiddels wel: de Pickwick vragen! De meest bizarre vragen komen voorbij zoals: ‘Waar heb je vandaag om gelachen?’ & ‘Zit je liever in de gevangenis of ben je liever dakloos?’ Ik ben een echte theeleut dus ik heb een aantal theelabels bij elkaar gesprokkeld. Vandaag beantwoord ik deze vragen 😉 Nieuwsgierig geworden?

Waar voel je jezelf het meest op je gemak?

Hier kan ik kort en krachtig over zijn: THUIS! Thuis kan ik lekker mezelf zijn of dat nu in een pyjama is of in een mooie jurk: Home sweet home ?

Met wie zou je het liefste dit kopje thee drinken?

Hoewel ik op dit moment (donderdag 6 april 22.30 uur) geen kopje thee drink, zou ik graag een kopje thee willen drinken met mijn zusje. Lekker bijkletsen en genieten van de eerste zonnestralen! Sterker nog: op het moment dat jullie dit lezen, zitten we misschien wel aan de thee op een terras…!  ☀

Hoe ziet jouw ideale vrije dag eruit?

Lekker op tijd opstaan en huishoudelijke dingen in de ochtend afwerken, zodat ik de hele middag en avond lekker kan doen waar ik op dat moment zin in heb! Met vriendinnen afspreken, middagje shoppen, lekker terrassen of heerlijk in de tuin (in de hangmat!) liggen te zonnen!

IMG_20160924_200044

Waar heb je vandaag om gelachen?

Binnenkort heb ik een gala en vond ik na lang zoeken een prachtige jurk! Deze hebben jullie voorbij zien komen in dit artikel 😉 Er was 1 maar… een te diep decolleté… Ik was vanavond bij een familielied die dit probleem heeft kunnen oplossen door de V-hals wat dichter te maken. Maar dit ging natuurlijk niet zonder lachen, gieren, brullen, want stel je voor dat het naadje het zou begeven op de avond van het gala…! ?

Met wie zou jij voor één dag willen ruilen?

2016-12-22 12.09.24

Ik zou wel eens een dag met mijn vriend willen ruilen om een kijkje te nemen bij Defensie. Zoals jullie weten volgt mijn vriend momenteel een opleiding waardoor hij alleen in de weekenden thuis is 🙁 Ik heb ontzettend veel respect voor hem en de manier waarop hij hiermee omgaat. Ik weet van mezelf dat ik het niet lang vol zou houden maar toch maakt me dat tegelijkertijd heel erg nieuwsgierig! Heb jij ook een partner bij Defensie? Lees dan vooral dit artikel even terug 😉

Wat vinden jullie van de Pickwick theelabels? Vinden jullie het wel grappig of mogen ze er wat jou betreft nu wel mee stoppen?

Liefs, Manuela

 

2 Comments on 5x Pickwick vragen beantwoorden…

 1. Karin
  7 april 2017 at 19:54 (7 maanden ago)

  Voor mij mogen ze wel blijven,zo heb je iets te bespreken onder het genot van een kopje thee. Leuk dat jij deze vragen met antwoorden zo openbaar hebt gemaakt. Ik kom ook graag weer eens een kopje thee met je drinken.

  Beantwoorden
 2. B2b Marketplace Script
  11 oktober 2017 at 01:53 (1 week ago)

  What your declaring is absolutely real. I know that everyone should say the exact same matter, but I just believe that you put it in a way that everyone can realize. I also love the images you set in right here. They suit so well with what youre hoping to say. Im positive youll attain so quite a few folks with what youve received to say.

  Beantwoorden

Leave a Reply