ABOUT ME

img_0279

Hoi! Super dat jullie mijn berichten lezen en ik hoor jullie al denken; wie is Manuela?!
Op deze pagina zal ik jullie wat meer over mezelf vertellen 😉

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in het zuiden van Limburg. Sinds januari 2012 wonen wij samen en begin 2015 kregen wij gezinsuitbreiding met twee kittens; Elmo en Balou. Lekker gezellig in huis 🙂

Het starten van een blog spookte al een tijdje door mijn hoofd maar durfde nooit de knoop door te hakken. Ik hield mezelf voor dat ik het veel te druk had met mijn studie(s) om te bloggen. Totdat mijn behoefte om verhalen te schrijven steeds groter werd en ik van plan was om een ‘reisverslag’ te schrijven van onze reis naar Curaçao (augustus 2016). Toen besloot ik om de knoop door te hakken en om er voor de volle 200% voor te gaan. Mijn passie en enthousiasme voor mijn blog groeit met de dag en ik zit dan ook vol met ideeën die ik dolgraag met jullie op mijn blog wil delen!

Ik zou mezelf met de volgende drie woorden omschrijven: spontaan, betrokken en positief! Zoals de betekenis van lifeaholic zegt ‘A person who is passionate about making most of life’! It fits me! 

Verder ben ik altijd in voor een drankje of etentje buiten de deur, houd ik van series kijken, shoppen, bios, stedentripjes… Kortom: alles wat het leven een stuk mooier maakt!

Tenslotte nog wat achtergrondinformatie. Na de middelbare school ben ik de opleiding verpleegkunde gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma ben ik de HBO-studie People & Business Management gaan volgen.

Willen jullie nog meer weten over mij? Blijf mijn blog volgen en stuur me gerust een berichtje via het contactformulier of via social media! 🙂


Liefs, Manuela