Action mini shoplog!

DSC_1168

Afgelopen weekend liep ik even snel de Action in en natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis… Toen ik later thuis was viel me in wat ik eigenlijk nog nodig had, dus binnenkort maar weer eens richting de Action ๐Ÿ˜‰

Washi-tape

DSC_1170

Zoals jullie al eens voorbij hebben zien komen, vind ik washi-tape echt ideaal ๐Ÿ˜‰ Super handig om iets op te hangen aan de muur zoals bijvoorbeeld een leuke poster! Maar ook leuk om er iets mee te versieren zoals bijvoorbeeld een cadeautje/kaart. Ik heb gekozen voor witte tape met een metallic opdruk. Een set van 3 stuks kost maar 69 cent!

Kaarsje

DSC_1164

Hoe leuk is dit kaarsje?! Past perfect bij ons interieur en kon ik echt niet laten liggen voor 69 cent! (heb ik al eens gezegd dat ik gek op kaarsjes en waxinelichthouders ben…)ย ย ?

Mini cactus

DSC_1167

De cactus is begonnen aan zijn come back ?! Ik moet zeggen dat ik stiekem ook wel fan ben (hoewel dit wel aan de soort cactus ligt haha). Ik ben al een tijdje op zoek naar een nepcactus van middelgroot formaat. Maar tot nu toe ben ik alleen รณf hele kleine รณf hele grote cactussen tegengekomen. Toch ben ik overstag gegaan voor deze mini cactus voor maar 98 cent. Hier vind ik vast wel een leuk plekje voor!

Action op Instagram

Knipsel

Action is ook helemaal hot & happening op Instagram! Regelmatig komen er leuke foto’s voorbij en kunnen we weer inspiratie op doen ๐Ÿ˜‰

Hebben jullie nog leuke Actiontips?

Liefs, Manuela

2 Comments on Action mini shoplog!

 1. Priscilla
  28 maart 2017 at 14:04 (7 maanden ago)

  Herkenbaar om met meer terug te komen dan de bedoeling was ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. ad management script
  24 september 2017 at 20:06 (3 weken ago)

  Great post. The tips and the ideas given in the post seems to be very much informative and useful

  Beantwoorden

Leave a Reply