Auto verkopen & my new ride!

2014-09-12 11.17.04

Onlangs verkocht ik mijn auto en kreeg ik een andere auto ? ! Mijn ‘oude’ auto had ik binnen twee uur (!) verkocht ? ! Benieuwd hoe ik dit gedaan heb en welke auto ik nu heb? Lees dan snel verder 🙂

Mijn auto- collectie!

Toen ik mijn rijbewijs had gehaald, had ik nog niet meteen een eigen auto. Ik gebruikte toen mijn scooter veel en leende af en toe de auto van mijn vriend. In 2014 kocht ik mijn eerste auto. Dit was een oudere Ford Ka met gebruikerssporen, maar prima om mee te beginnen! In het voorjaar van 2016 verkocht ik mijn auto en kon ik via via een andere auto kopen 😉

IMG-20160315-WA0006

Een Daewoo Kalos. Deze auto had airco en was wat ruimer dan de Ford Ka. Met name de airco vond ik een groot pluspunt! Afgelopen weekend heb ik mijn Daewoo Kalos verkocht (binnen twee uur!!!) en ben ik een trotse eigenaar van een Seat Ibiza! ?

_20170128_224740

Mijn eerste twee auto’s waren niet echt stoere auto’s maar ik moest natuurlijk toch ergens mee beginnen… Aangezien ik wel van sportieve en mooie auto’s houd, ben ik nu dan ook helemaal in mijn nopjes met mijn mooie sportieve Seat! 😀

Auto verkopen

Zowel de Ford Ka als de Daewoo Kalos had ik snel verkocht. Ik heb al mijn auto’s particulier gekocht en besloot mijn auto’s ook particulier te verkopen. Ik heb beide auto’s in twee verschillende Facebookgroepen gezet en waren binnen no-time verkocht! Een soort van marktplaats maar dan op Facebook dat vaak gekoppeld is aan je woonplaats/regio. De Daewoo Kalos heeft letterlijk twee uur op Facebook gestaan en was toen al verkocht! Lekker snel dus 😀 ! Hoewel ik diezelfde dag nog dacht: ‘Ojee, als de auto maar geen maanden te koop staat…’, regelde ik in de avond het papierwerk met de nieuwe eigenaar! Dat is nog eens snel verkopen hé! ?

2014-09-12 11.18.34

Hebben jullie al eens een auto verkocht en op welke manier? En wat vinden jullie van ‘my new ride’?

Liefs, Manuela

1 Comment on Auto verkopen & my new ride!

  1. news script
    24 september 2017 at 20:08 (4 weken ago)

    Excellent! I thank you your contribution to this matter. It has been insightful. my blog: palm reading guide

    Beantwoorden

Leave a Reply