Beauty Astir Award 2017!

Seahorse Plankton Moisturiser.jpeg wordt weergegeven

Voor de 32ste keer op rij vond op 9 maart de Beauty Astir Award uitreiking plaats. Professionele beautyjournalisten hebben zich de afgelopen maanden gebogen over de beste cosmetica-introducties van het afgelopen jaar. Maar liefst 200 (!) inzendingen werden ingedeeld in zestien categorieën. Voor de uitreiking werd gekeken naar de belofte van het merk, de gebruiksvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding van de producten en of het product innovatief is. Benieuwd naar ‘THE WINNER’?

Nieuwkomer Beauty Kitchen

Uit handen van presentatrice en model Anouk Smulders ontving Beauty Kitchen de “Oscar van de beauty” binnen de categorie nieuwkomer van het jaar. De volgende punten waren voor de jury doorslaggevend:

  • Beauty Kitchen is een superleuk merk, vernieuwend, met mooie verpakkingen en DIY producten.
  • Leuk als cadeau maar ook voor eigen gebruik.
  • De verpakkingen hebben een mooie vintage feel look en nodigen uit direct te proberen.
  • De fijne, inspirerende producten op natuurlijke basis zijn erg toegankelijk met een geweldige huid als resultaat.

Het onlangs in Nederland geïntroduceerde beautymerk is ontzettend trots op de Beauty Astir Award en belooft het aankomende jaar met veel nieuwe introducties te komen. Beauty Kitchen staat voor 100% effectieve, natuurlijke en betaalbare producten. Het merk uit Schotland laat zien dat effectiviteit en fun hand in hand kunnen gaan en ontwikkelt producten met een sprankje humor en een flinke dosis transparantie.

Producten

Beauty Kitchen heeft al verschillende lijnen op de markt gebracht. Een kleine greep uit de huidige collectie om je alvast te verheugen op de aankomende producten!

bk2

BK1 bk3

Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (ook wel bekend als ‘De Tuinen’) 😉

 @Beauty Kitchen: van harte gefeliciteerd met deze geweldige prijs! Laat de nieuwe producten maar verschijnen, zodat wij ons lichaam lekker kunnen verwennen!

Liefs, Manuela

Leave a Reply