Hooray, it’s my birthday!

sketch-1495135762999

Hoera, ik ben jarig! 27 jaar alweer ?! En wat is nu een beter moment dan vandaag om deze BIRTHDAY- TAG in te vullen 😉 Maar ik ben niet de enige… Beautymerk Essence is ook jarig en geeft een gaaf feest in Berlijn! Doe mee met de winactie en wie weet ben jij van de partij! ?

Welke dag is het nu?

Het is vandaag vrijdag 19 mei 2017.

Welke dag ben je geboren?

Ik ben geboren op zaterdag 19 mei 1990.

DSC_1549

Wat staat er boven aan je verlanglijstje dit jaar?

Oehh dit vind ik een lastige! Je kunt me echt overal blij mee maken. Van een bosje bloemen tot een lipsmacker 😉 Maar hé een vakantie/stedentrip of weekendje weg dat al tot in de puntjes is geregeld, daar zeg ik ook zeker geen nee tegen! Haha! ? (nu hopen dat vriendlief stiekem meeleest!)

Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?

Nee, eigenlijk al een aantal jaren niet meer. Omdat mijn vriend jarig is op 6 mei, schelen we maar 13 dagen. We vieren onze verjaardag voor familie en vrienden altijd in het weekend dat tussen onze verjaardagen valt.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gehad voor je verjaardag?

Ik kan me nog herinneren dat ik een keer voor mijn verjaardag een horloge van de Spice Girls had gekregen! Blij dat ik ermee was! Vol trots droeg ik dit horloge toen naar school en liet het aan iedereen zien. Loooooong time ago! ?

gift-553150_1920

Hoe vier jij jouw verjaardag en heb je tradities?

Mijn verjaardag vier ik voor vrienden en familie altijd samen in het weekend dat tussen de verjaardagen van mijn vriend en mij invallen. Twee vliegen in één klap dus! Hoe ik mijn verjaardag zelf vier? Dat ligt maar net aan de dag. Vandaag ben ik gewoon aan het werk, maar trakteer ik mijn collega’s natuurlijk wel op wat lekkers! Vanavond gaan we met zijn tweetjes uiteten en laat ik me dit weekend lekker verassen.

Heb je weleens iets gevraagd, maar nooit gekregen?

Haha leuke vraag: JAAA! Helaas nog geen trouwring gekregen…?

Wat is je lievelings taart?

Zolang er maar aardbeien en/of chocolade op zit ben ik tevreden!

chocolate-1205153_1920

Welke hapjes vind jij echt bij een verjaardag horen?

Naast een taart en/of Limburgse vlaai, staat chips zeker op nummer 1! In het begin van de avond deel ik taart/vlaai uit en vervolgens komen de chips, nootjes en gehaktballetjes op tafel!

Krijg je veel kaartjes/smsjes/telefoontjes op je verjaardag?

Vroeger kon ik me herinneren dat ik als kind veel meer kaartjes kreeg dan de laatste paar jaren. Kaartjes hebben nu plaatsgemaakt voor appjes en berichtjes op Facebook/Instagram. Ook leuk natuurlijk, maar persoonlijk vind ik ‘echte post’ toch stiekem veel leuker!

Essence Big Birthday Party in Berlijn!

birthday-1777862_1280

Beautymerk Essence viert dit jaar haar 15-jarig bestaan met een Big Birthday Party in het Tempodrom in Berlijn met een supergave sterrencast! De Duitse social mediaster en artiest Lukas Rieger en de succesvolle DJ en muziekproducer Felix Jaehn zullen gaan knallen op het Essence hoofdpodium samen met een aantal internationale mystery guests. Voor de beste partyvibes ‘ever’ op 15 juli 2017! In 2002 bracht Christina Oster-Daum beautymerk Essence tot leven met oneindig veel liefde, energie en passie. Sindsdien heeft het merk de harten van beauty-fans over de hele wereld en van alle leeftijden gewonnen met innovatieve en hoog kwalitatieve producten voor betaalbare prijzen. Dit jaar viert het merk het hele jaar door #15pinkyears en geeft Essence op 15 juli een spetterend feest met super coole muziekacts in de Tempodrom in Berlijn. Behalve genieten van optredens kunnen partygangers bijvoorbeeld ook hun eigen lipgloss creëren in de Essence Maker Shop. Zo’n 1.600 fans hebben de kans om dit megafeest met Essence te vieren.

Doe mee en win je ticket!

En, de Essence fanbase kan zelf een persoonlijke bijdrage doen in de vorm van een zelfontworpen VIP-ticket! Uit alle inzendingen zal Essence het winnende ontwerp kiezen en als officiële VIP-ticket gebruiken – de gelukkige winnaar wint vanzelfsprekend een VIP-ticket voor zichzelf en mag iemand meenemen om het feest mee te vieren!

Alle info over de Essence Birthday Bash kun je vinden in de gratis Essence app, die een nieuwe look & feel heeft gekregen. Verkrijgbaar voor Android en iOS. De voorverkoop van de tickets start op 15 Mei 2017 via Ticketmaster en Eventim. De consumentenadviesprijs is € 15 per ticket plus de gebruikelijke kosten.

Liefs, Manuela

Leave a Reply