Budget muurdecoratie!

image-2017-06-29

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik gek ben op interieur. Met name de Scandinavische trends vind ik super! Deze week liep ik tegen een leuke en wel héle voordelige muurdecoratie aan. Ideaal voor als je je muur wilt pimpen, maar hier niet te veel geld voor wilt neerleggen!

Posters

Ik liep (zoals gewoonlijk) weer eens even de Kruidvat binnen om rond te snuffelen. Mijn oog viel op een set van 17 (!!!) posters in verschillende formaten. Wie goed heeft opgelet heeft dit ook de folder van de Kruidvat gezien. De posters zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en zwart-wit. De roze en blauwe posters zijn meer voor een baby-kinder kamer. De zwart-witte posters zijn lekker neutraal! Deze gingen dus mee naar huis!

image-2017-06-29 (2)

Washi-tape

De set bevat posters van verschillende formaten zodat je een speels effect op je muur kan creëren. De posters zijn gemaakt van dik en stevig papier/karton. Vergelijkbaar met een kaartje. Leuk om ze in te lijsten en met een spijker aan de muur te hangen. Maar… geen zin om je muur te beschadigen? Gebruik dan washi-tape 😉 Ik heb nu al aardig wat rolletjes washi-tape in verschillende maten, kleuren en dessins en hang hier verschillende dingen mee op! 

Tips!

Tip 1: koop washi-tape voordelig bij de Action. Voor een setje van 2 á 3 rolletjes washi-tape betaal je nog geen euro! Laat de verzameling maar beginnen!

Tip 2: heb jij een Kruidvat Voordeelkaart? Bij 175 punten krijg je deze set posters GRATIS! Dat is nog eens voordelig je muur pimpen!

image-2017-06-29 (3)

Hebben jullie deze set al gespot? Waar gebruiken jullie de posters voor?

Liefs, Manuela

 

 

Leave a Reply