DIY: Letterslinger Xenos

dsc_0553

DIY projecten, wie kent ze niet! Mijn vriend en ik zijn ook klussers. Oké, ik moet eerlijk toegeven: ik ben van de frutsel DIY projecten en mijn vriend is van de grote DIY projecten. Natuurlijk erg handig als we iets moeten (of willen) verbouwen of veranderen in huis!
Wat we al allemaal geknutseld hebben kunnen jullie in een later blogbericht lezen. Deze DIY valt onder mijn hoede en is dus een echte frutsel DIY!

Ik vind het leuk om bezig te zijn met interieuraccessoires die met name geïnspireerd zijn door de Scandinavische stijl. Regelmatig verander ik dan ook wat. Dan heb ik weer wat leuks gezien op een woonblog of tijdschrift en wil ik die sfeer ook creëren! Dan ga ik rondneuzen op internet of ik ga naar de woonboulevard voor leuke accessoires zoals kussens, kaarsen, bordjes, dienbladen et cetera. Maar soms (als ik echt iets in mijn hoofd heb) dan kunnen dit ook wel eens meubels zijn of een likje verf.

Vandaag heb een frutsel DIY project dat iedereen kan! Het kost niet veel tijd maar geeft een hele leuke twist aan je interieur. Namelijk de letterslinger! Xenos verkoopt deze in het zwart voor € 5,99 ! In één pakje zitten verschillende letters, cijfers en symbolen die je door middel van kleine splitpennen aan elkaar vast kunt maken. Zo kun je je letterslinger helemaal personaliseren!

Zelf hebben we er momenteel twee in huis hangen. Eén op onze slaapkamer:

dsc_0454

En één op onze werkkamer:
dsc_0559
Beide slingers zijn op de muur vastgeplakt met washi-tape. Ideaal voor je als je geen spijkers in de muur wilt slaan!

Wat vinden jullie van de letterslinger? Is deze ook al terug te vinden in jullie huis?

Liefs, Manuela

 

3 Comments on DIY: Letterslinger Xenos

 1. Babs
  25 september 2016 at 11:41 (1 jaar ago)

  2 leuke tips! Bij ons kan je ook geen spijker in de muur slaan..Washi tape it is!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   25 september 2016 at 20:30 (1 jaar ago)

   Inderdaad Washi tape it is! 😀
   Waar haal jij meestal je washi-tape?

   Beantwoorden

Leave a Reply