Douglas unboxing: wat kocht ik van mijn giftcard?

DSC_1025

Met kerst kreeg ik van vriendlief onder andere een giftcard van de Douglas ? ! Daar weet ik natuurlijk wel raad mee! Ik ben gek op heerlijke beauty producten, een echte verwennerij! Benieuwd wat ik bestelde??

Douglas giftcard

De Douglas giftcard is zowel in de online shop als in de winkels te besteden. Op mijn giftcard stond een tegoed van 40 euro. Inderdaad stond want ik heb het bedrag in één keer uitgegeven, moet kunnen toch? ?

DSC_1006Ik vond het eerlijk gezegd nog best wel lastig om wat uit te kiezen. Er is ook zoveel keus en er zijn zoveel fijne producten! Toch koos ik uiteindelijk voor een lekker geurtje. Ik geef mezelf bijna nooit een luxere geur cadeau, dus vond ik het hoogtijd om daar nu eens verandering in te brengen ?

Ook was ik aan het twijfelen over een Tweezerman pincet. Het verdween in mijn winkelmandje, maar moet eerlijk toegeven dat ik 25 euro voor een pincet toch eigenlijk wel echt te duur vind. Dus verwijderde ik het item en verdween er een Douglas pincet in mijn winkelmandje! Ten slotte koos ik nog twee heerlijke proefmonstertjes uit!

Missoni Giftset

Een paar maanden terug ontving ik een proefmonstertje van de geur Missoni. Deze geur was net uit. Het rook heerlijk! Ik dacht toen nog: deze wil ik wel graag hebben in full size! Maar dat is er eigenlijk nooit meer van gekomen… Nu zag ik deze giftset voorbij komen in de Douglas webshop: hop in het winkelmandje!?

DSC_1023

De giftset kost € 49,00 (nu met 10% korting voor € 44,10). Daarin zit 30 ml EdP en 50 ml bodylotion.

Missoni is een uniek en verfijnd parfum. In deze geur worden delicate sambac jasmijn en sensuele mahonie omarmd door de betoverende basis bestaande uit sandelhout en tonkabonen. De subtiliteit en ‘joie de vivre’ van het Italiaanse citrustrio maken de harmonieuze balans van dit parfum compleet en weerspiegelen de verschillende kanten van de ziel van een vrouw. Op maat gemaakt, als een moderne geurkalligrafie die zeer vrouwelijk en sierlijk is. Een essentie gevangen in een unieke, glazen flacon voorzien van zachte tinten die in elkaar overvloeien. In de eerste plaats is het een kostbaar voorwerp met een ontwerp dat zowel modern als tijdloos is, net zoals Missoni’s onmiskenbare stijl.

Douglas pincet

DSC_1021

Mijn pincet heb ik ooit eens bij de kruidvat gekocht, maar was nu toch wel echt aan vervanging toe. Het pincet kon de haartjes niet meer goed grijpen en vastpakken. Ik heb er over nagedacht een Tweezerman aan te schaffen, maar moet eerlijk zeggen dat ik 25 euro voor een pincet wel erg duur vind. Dus ging ik op zoek naar een goedkoper alternatief en kwam ik bij een goudkleurig pincet van het huismerk van Douglas uit. Dit pincet kost € 4,95! Een stuk voordeliger dus en werkt prima! Het pincet ligt prettig in de hand en door het geribbelde oppervlak glijdt het pincet niet tussen je vingers?

Proefmonstertjes

DSC_1009

Toen ik een jaar of 14 was verzamelde ik proefmonstertjes. Ik slenterde langs de Etos, Douglas en Ici Paris en vroeg dan om monstertjes. Ik vond het heerlijk om luxere geuren te dragen maar helaas liet mijn budget dat toen niet toe… Als je iets koopt in de winkel of iets besteld in de webshop krijg je bij Douglas altijd twee proefmonstertjes. Ideaal, want bij een online bestelling mag je er zelf twee uitkiezen. Ik koos voor de volgende geuren: Doir: J’adore & Jimmy Choo: Illicit Flower ?  ! Ik vind de Dior geur echt heerlijk ruiken! Deze komt op mijn wishlist te staan! 😉

Bestel jij wel eens iets in de webshop van Douglas en ken je de geur Missoni al?

Liefs, Manuela

 

5 Comments on Douglas unboxing: wat kocht ik van mijn giftcard?

 1. Iris
  29 januari 2017 at 12:08 (9 maanden ago)

  Wauwwww de verpakking van Missoni, daardoor zou ik hem al bijna willen hebben 🙂

  Beantwoorden
 2. sherry
  29 januari 2017 at 17:02 (9 maanden ago)

  Dat geurtje van Missoni lijkt me wel wat.

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 februari 2017 at 20:20 (9 maanden ago)

   Ruikt echt heerlijk Sherry! 🙂

   Beantwoorden
 3. Lieke
  29 januari 2017 at 19:04 (9 maanden ago)

  Oeh klinkt als een lekker geurtje!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 februari 2017 at 20:20 (9 maanden ago)

   Dat is het zeer zeker ook! 😀

   Beantwoorden

Leave a Reply