Dupe: La Vie est Belle Lanc么me

dsc_0445

Ik hou van heerlijke geuren. Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag de geur ‘La Vie est Belle’ van Lanc么me cadeau. Ik was gelijk verkocht van deze geur maar vanwege het prijskaartje besloot ik om er zuinig mee om te gaan. Maar helaas is hij sinds een paar maanden dan toch echt helemaal op… 馃檨
Ik kreeg er ook een bodylotion bij die ook heerlijk ruikt en de hele dag lekker aanwezig is, dus ik kon nog even vooruit. Totdat ik de Kruidvat binnenliep en even聽letterlijk en figuurlijk bij de geuren ging snuffelen.

Tot mijn verbazing rook ik een perfecte dupe van ‘La Vie est Belle’ en dat gewoon bij de Kruidvat! Kruidvat heeft een eigen parfumlijn met geuren voor zowel dames als heren ‘The Master Perfumer’. Deze geuren zijn kenmerkend aan hun nummer. Elke geur heeft een eigen nummer. De dupe van The Master Perfumer heet ‘Absolute Iris Nr. 39’.聽De damesgeuren zijn te verkrijgen in een kleine verstuiver van 15 ml en een grote verstuiver van 50 ml. De herengeuren zijn te verkrijgen in verstuivers van 30 en 100 ml.
De prijzen verschillen van 鈧 3,49 (15 ml dames) tot 鈧 7,99 (100 ml heren/ 50 ml dames). De 30 ml variant voor de heren kost 鈧 3,99. De verpakking is vrij simpel maar net zoals bijna elk ander geurtje: een kartonnen doosje met de naam van de parfum. De flacons zijn van glas waar een sticker op zit met de naam en geur van de parfum.
as-watson-kv-the-master-perfumer-groepsbeeldBron

De geur rook heerlijk maar aangezien ik deze toch eerst wilde testen in real-life besloot ik de kleine verstuiver te kopen die overigens makkelijk mee te nemen is in mijn tas.

Mijn conclusie: de geur ruikt heerlijk en is bijna identiek aan ‘La Vie est Belle’ van聽Lanc么me. De geur blijft redelijk lang aanwezig maar blijft niet de hele dag hangen. Doordat hij in mijn tas zit kan ik makkelijk tussendoor even extra parfum opspuiten. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten! Deze geur heeft naar mijn idee dan ook een goede kwaliteit-prijs verhouding.

Hebben jullie ook 茅茅n of meerdere van deze geuren? En welke vinden jullie het lekkerste ruiken? Ik ben benieuwd of er van deze lijn ook nog andere dupes te vinden zijn!
Laat het me weten bij de comments!

Liefs, Manuela

3 Comments on Dupe: La Vie est Belle Lanc么me

 1. Jolanda
  12 september 2016 at 15:26 (2 jaar ago)

  Ze zijn fijn he!! En al helemaal voor die prijs ?

  Beantwoorden
  • lifeaholic
   12 september 2016 at 15:55 (2 jaar ago)

   Inderdaad! 馃檪

   Beantwoorden
 2. Sabrina
  15 september 2016 at 04:21 (2 jaar ago)

  Ik ga zeker ook eens rondsnuffen bij de kruidvat. 馃槈
  Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden

Leave a Reply