Mijn eerste aankopen van AliExpress!

season-1985856_1920

Op steeds meer blogs zag ik aankopen van AliExpress voorbij komen. Deze AliExpress shoplog van Burgertrutjes.nl heeft me aangezet om ook eens een kijkje te nemen. En wie zoekt, die vindt! Nieuwsgierig naar mijn eerste aankoopjes?

Kattenspeelgoed

DSC_1587

Elmo en Balou zijn gek op deze balletjes. Hoewel ze bij de dierenwinkel wel 5 euro voor 4 stuks kosten, scoorde ik op AliExpress 10 stuks voor € 1,08. Koopje dus! Binnen drie weken had ik de balletjes in huis.

Bijoux

DSC_1588

Op AliExpress kun je werkelijk van alles vinden! Ik kwam deze schattige oorbellen tegen en kocht deze voor € 0,84. Ook de oorbellen werden binnen drie weken geleverd. Het zijn leuke en schattige oorbellen. Hoewel het geen zilver of staal is ben ik benieuwd naar de kwaliteit van de oorbellen. Maar voor nog geen euro zeker het testen waard!

Make-up kwasten

DSC_1593

Make-up kwasten, je kunt er niet genoeg van hebben! Op AliExpress kwam ik deze set tegen voor € 2,74 euro. Mijn duurste aankoop haha! De kwasten zijn fijn in gebruik maar had gedacht dat ze een iets langere steel zouden hebben. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en samenstellingen. En net zoals de rest, had ik ook dit product binnen drie weken in huis!

Ik heb verder nog een One Step gelpolish besteld, maar helaas… deze is nog niet binnen!

Bestellen jullie vaak producten op AliExpress en hebben jullie nog leuke tips/hebbedingetjes die ik kan toevoegen aan mijn wishlist?

Liefs, Manuela

 

4 Comments on Mijn eerste aankopen van AliExpress!

 1. Babs
  15 mei 2017 at 08:37 (5 maanden ago)

  Mooie make-up kwasten, geen geld zeg! Die balletjes voor de kat zijn ook koopjes. Gek genoeg spelen mijn katten nooit met losse balletjes, wel die in zo een speelring liggen.

  Beantwoorden
 2. Lieke
  15 mei 2017 at 09:58 (5 maanden ago)

  Leuk geshopt op Alie! Ik koop er altijd veel te veel.. de kwasten zijn echt heel mooi!

  Beantwoorden
 3. jonna@burgertrutjes
  15 mei 2017 at 22:04 (5 maanden ago)

  Wat een toffe aankopen zeg! Leuk om te zien dat ons artikel jou heeft geinspireerd om ook eens bij Ali te bestellen :).

  Beantwoorden
 4. Astrid
  15 mei 2017 at 23:24 (5 maanden ago)

  Leuke aankopen! De kwasten zien er tof uit! Ik koop ook vaak telefoonhoesjes bij Ali.

  Beantwoorden

Leave a Reply