Even voorstellen: gastbloggers!

plant-1698452_1920-2

Let me introduce to you…gastbloggers Eva en Diana! 🙂 Het overkomt alle bloggers allemaal wel eens. Je wilt een blogpost schrijven en plaatsen op je blog, maar… je hebt niet genoeg info over het onderwerp waarover je wilt schrijven. Wat doe je dan? Je kunt ervoor kiezen om het artikel niet te gaan schrijven of je schakelt de hulp in van mede-bloggers! Dat laatste heb ik gedaan! Benieuwd naar het hoe en wat hierachter? Lees dan snel verder 😉

Thema’s

Mijn blog richt zich op de onderwerpen Lifestyle, Beauty & Travel. Met het zicht op de decembermaand wilde ik graag een artikel schrijven over het thema ‘ Leukste kerstmarkten’. Zelf heb ik alleen over de kerstmarkten in Aachen en Maastricht geslenterd maar vond dat ik niet genoeg info had om hier een heel artikel over te schrijven.

Ditzelfde geldt ook voor het thema ‘Things not to do op Curacao’. Zoals jullie nu ondertussen wel gemerkt hebben, zijn mijn vriend en ik afgelopen augustus op vakantie naar Curacao geweest. Fan-tas-tisch en zou het liefste NU meteen weer op het vliegtuig willen stappen! Laatst plaatste ik een artikel over ‘8 dingen die je zeker moet doen als je op Curacao bent!’. In tegenstelling tot dit artikel leek het me juist ook erg leuk om een artikel te schrijven over dingen die je juist NIET moet doen als je op Curacao bent. Maar na 1 vakantie kan ik dit absoluut niet beoordelen…

Hulp van gastbloggers

Voor het artikel over de ‘Leukste kerstmarkten’ heb ik een oproepje op Facebook geplaatst. Ik kreeg hier ontzettend veel reacties op en heb uiteindelijk één gastblogger uitgekozen. Bij het kiezen hield ik rekening met de doelgroep en lezers van mijn blog.

Voor het artikel over ‘Things not to do op Curacao’ heb ik zelf contact gezocht met een van mijn favoriete bloggers: Eiland-meisje.nl. Ik heb haar een mail gestuurd en kreeg hier een hele positieve reactie op! 😀

Gastblogger Evaeva-1

Na een jarenlange carrière in de reisbranche is Eva (40) in 2012 aan de slag gegaan als freelance reisredacteur, tekstschrijver & reisblogger. Ze staat elke week in het colofon van reisvakblad TravelPro. Daarnaast verschijnt ze regelmatig in Tripnieuws magazine en sinds oktober 2016 is ze één van de vaste gezichten van de nieuwe reisglossy Travelbook. Daarnaast blogt ze op haar eigen blog over de mooiste reizen: omnitraveler.nl 😉

Als OmniTraveler is ze regelmatig op pad voor werk of in haar vrije tijd. Door al het reizen heeft ze twee liefdes ontdekt: België en Zuidoost Azië.

Gastblogger Diana

diana

Diana (28) is geboren in een klein dorpje in Noord Brabant. In Nederland heeft ze zich nooit echt thuis gevoeld. Diana omschrijft zichzelf echt als een tropen meisje. Ze houdt van de zon. De warmte. Het relaxte leven. Dus ze ontdekte dat Nederland misschien niet helemaal de plek voor haar was.

Eind 2015 heeft ze de stap heb genomen om te verhuizen naar een tropisch eilandje. Curaçao wel te verstaan. Tot nu toe vind ze het er echt heerlijk en heeft ze nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Haar avonturen zijn terug te vinden op haar blog: eiland-meisje.nl 😉

Kennen jullie de blogs van Eva en Diana al? En hebben jullie al eens een gastblog voor een mede-blogger geschreven? Vergeet niet een kijkje te nemen op de blogs van deze lieve mede-bloggers! 

Liefs, Manuela

6 Comments on Even voorstellen: gastbloggers!

 1. Romy
  21 november 2016 at 12:54 (11 maanden ago)

  Wat ontzettend leuk! Ik ben erg benieuwd naar hun gastblogs 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   22 november 2016 at 22:07 (11 maanden ago)

   Leuk hé! Ben zelf ook erg enthousiast! 😀

   Beantwoorden
 2. Babs
  21 november 2016 at 13:21 (11 maanden ago)

  Diana ken ik ook, zij schrijft prachtig over “haar eiland”. Leuk! ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   22 november 2016 at 22:07 (11 maanden ago)

   Heerlijke verhalen schrijft Diana op haar blog en wat een heerlijk eiland <3 !

   Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   22 november 2016 at 22:07 (11 maanden ago)

   Houd mijn blog in de gaten! 🙂

   Beantwoorden

Leave a Reply