Mijn favoriete apps voor op de tablet!

dsc_0457

Een paar maanden geleden kocht ik mijn (eerste!) Ipad Air 2. Ik showde jullie mijn nieuwe aanwinst in dit artikel! Wat ontzettend handig zo een tablet! Hoewel ik voorheen mijn gsm als ‘tablet’ gebruikte, is het gebruik van een tablet toch echt veel handiger! Benieuwd welke apps ik direct installeerde? 😉

Facebook

De eerste app die ik installeerde was de Facebook-app en de bijbehorende ‘Paginabeheer app’. Ik zie Facebook als hét ‘promotiemiddel’ voor mijn blog! Daarnaast vind ik het ook fijn om mijn gedachten op nul te zetten en even door mijn nieuwspagina te scrollen!

Dit schrijvende brengt me meteen op een idee! Helpen jullie mij mee aan minimaal 200 likes op de Facebookpagina van Lifeaholic.nl? De teller staat nu op 196 😉

Pinterest

pin

Pinterest: ongeveer een jaar geleden ontdekt en wat een leuk initiatief! Heerlijk om ideeën en inspiratie op te doen voor verschillende dingen. Op Pinterest kun je bijna voor alles terecht! Ben je benieuwd naar mijn bewaarde pins en mijn interesses? Volg Lifeaholic.nl op Pinterest via deze link en pin gezellig met me mee!

Marktplaats

Als ik van spullen af wil, probeer ik het eerst te verkopen voordat ik het weggooi. Zo heb ik al verschillende dingen via Marktplaats verkocht zoals een pc, gsm, laptop, studieboeken, scooter et cetera. Ideaal: ik kan er iemand anders blij mee maken en ik verdien er ook nog een zakcentje aan! Zo nu en dan kijk ik ook wel eens op Marktplaats rond. Bijvoorbeeld voor het vinden van een bureaustoel of leuk carnavalspakje. Handig aan deze app vind ik dat je sinds kort ook kan rondkijken naar spullen bij jou ‘in de buurt’!

Instagram

ig

Toen ik begon met bloggen installeerde ik Instagram met enige twijfel. Ik dacht dat ik het toch niet ging gebruiken en zag het niet echt als ‘mijn ding’. Maar Instagram heeft het tegendeel bewezen en ik ben om! Hartstikke leuk juist om te spieken naar andermans foto’s en natuurlijk ook erg leuk als mijn foto’s worden geliked en iemand een reactie achterlaat! Volgen jullie mij al op Instagram?

Whatsapp

Whatsapp kan natuurlijk niet ontbreken, want hoe fijn is het als je op een groter scherm dan je gsm kunt appen terwijl je bezig met rondneuzen op het web!

Jumbo

jumbo

En last but not least: dé Jumbo app! Zoals degene die me al een tijdje volgen wel zullen weten, bestel ik mijn wekelijkse boodschappen online bij de Jumbo. Dit kan heel erg makkelijk via de app. Ook kun je met de app producten scannen die je graag wilt kopen. Is de pot Nutella bijvoorbeeld op? Scan de streepjescode en er wordt een nieuwe pot Nutella aan je winkelmandje toegevoegd!

Welke apps gebruiken jullie veel op de tablet?

Liefs, Manuela

9 Comments on Mijn favoriete apps voor op de tablet!

 1. Babs
  21 februari 2017 at 08:55 (8 maanden ago)

  Ik gebruik dezelfde apps, behalve Jumbo en marktplaats.
  Ik vind de bankieren app handig. Dan zie ik snel hoeveel geld er nog op staat.

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   22 februari 2017 at 20:28 (8 maanden ago)

   Oja, de bankieren app is inderdaad ook handig, maar die heb ik weer op de gsm staan 🙂

   Beantwoorden
 2. marleen
  21 februari 2017 at 15:07 (8 maanden ago)

  Leuk!! Pinteresten op de tablet vind ik veel fijner dan op mijn telefoon inderdaad hihi 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   22 februari 2017 at 20:29 (8 maanden ago)

   Haha love Pinterest! 😀

   Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   22 februari 2017 at 20:29 (8 maanden ago)

   Graag gedaan Rachel 🙂

   Beantwoorden
 3. Babs
  11 juni 2017 at 12:09 (4 maanden ago)

  Ik heb helaas geen tablet. Maar ik denk dat ik dezelfde apps zou installeren 🙂

  Beantwoorden
 4. alex
  15 augustus 2017 at 10:10 (2 maanden ago)

  Super handige en populaire apps, Mag ik misschien Stocard nog toevoegen voor iedereen die leest. Sinds ik Stocard gebruik hoef ik al mijn klantenkaarten niet meer in mijn portemonnee te houden. Deze staan nu allemaal in mijn telefoon 😀

  Beantwoorden

Leave a Reply