Haat- liefde verhouding nagellak + review!

nail-polish-281878_640

Ik ben gek op mooie gelakte nagels, maar toch heb ik een echte haat-liefde verhouding met nagellak. In dit artikel leg ik uit waardoor dit komt en test ik een ’60 seconds’ lakje van Rimmel London. Zou dit lakje mijn relatie met nagellak verbeteren?

Mooie gelakte nagels

Al sinds ik een klein meisje was, houd ik van mooie gelakte nagels. Ik was dan ook helemaal in mijn nopjes als ik van mijn moeder weer een mooi kleurtje mocht uitkiezen. Ik kon niet wachten om het lakje dan zo snel mogelijk op mijn nagels te smeren. Toen ik een jaar of 10 was had ik al een flinke verzameling met nagellakjes. Toen ik een paar jaar later startte met een opleiding in de gezondheidszorg, kwam er een einde aan mooie gelakte nagels. Maar zodra het weekend weer voor de deur stond en ik niet hoefde te werken kwamen de lakjes weer tevoorschijn. Alleen een groot nadeel vind ik dat nagellak niet lang houdt. Na twee dagen begint de lak er al minder mooi uit te zien en gaat soms zelfs al bladeren… Ook duurt het even voordat de nagellak is uitgehard en laat ik daar nou niet altijd het geduld voor hebben…

Sensationail

 

dsc_0414

Ik was dan ook door het dolle heen toen de gelpolish op de markt kwam. Thuis makkelijk gelpolish aanbrengen met een UV en/of LED-lamp. Ideaal! Toen ik in 2014 naar Amerika ging besloot ik een Sensationail starterskit aan te schaffen! Bij terugkomst op de hotelkamer ging ik meteen aan de slag en ik was om! Toch ontdekte ik na een tijdje ook nadelen. Zo ben je wel even bezig met het aanbrengen van gelpolish. Om over het verwijderen van gelpolish nog maar te zwijgen. Mijn nagels zijn dunner en hebben wat kleine beschadigingen en onzuiverheden. En heel eerlijk: de gelpolish die in een salon wordt aangebracht, blijft mooier en langer zitten. Soms laat de gelpolish een dag later al los en dan ben je net de dag van te voren een uur lang bezig geweest om het aan te brengen…

Haat-liefde verhouding

Dus ook mijn LED-lamp ligt nu ook weer een poosje in de kast. Dan toch maar weer aan de slag met ‘gewone’ nagellak. Ik heb al vaker ’60 seconds’ lakjes gebruikt van Miss Sporty en Hema. Ik kocht een ’60 seconds’ lakje uit de lijn van Rita Ora van Rimmel London. Het proberen waard, want deze lakjes zijn nu in de aanbieding bij de Kruidvat.

Review 60 seconds Rita Ora Rimmel London

 

DSC_1646

De ’60 seconds’ lakjes van Rimmel London zijn nu in de aanbieding bij de Kruidvat voor maar 2 euro 50. Voor die prijs zeker het proberen waard! Ik kocht de kleur Pedal to the Metal. Het brede en platte kwastje zorgt voor een mooie en gelijkmatige aanbreng. De eerste laag is inderdaad snel droog en de tweede lak kan ik snel aanbrengen. De tweede laag is ook snel droog maar duurt iets langer voordat het is uitgehard. Ik gok een 2 minuutjes. Al met al heb ik de nagellak woensdagavond aangebracht en is mooi blijven zitten tot en met zaterdag. Wel had de lak inmiddels wel wat beschadigingen (lees: krasjes). Pas op zaterdag begon de nagellak iets te bladeren bij mijn nagelriemen. Al met al ben ik blij met deze lakjes van Rimmel London en zeker de moeite waard om nog een paar lakjes in huis te halen!

Welke nagellak gebruiken jullie het liefste?

Liefs, Manuela

 

 

2 Comments on Haat- liefde verhouding nagellak + review!

  1. Britt
    5 juni 2017 at 20:08 (6 maanden ago)

    Leuke kleur! Ik ga altijd voor Hema nagellakjes of ook 60 seconds van Rimmel 😊

    Beantwoorden

Leave a Reply