Hello YOU! Hello SHOE! by Sarenza

image-2017-07-10 (2)

Schoenen, je kunt er niet genoeg van hebben en ik heb zelf dan ook al een behoorlijke schoenenverzameling! Van laarzen tot slippers en van roze tot zwart. Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie zomerschoen en die vond ik onlangs bij Sarenza! 😉

Sarenza

Een webshop boordevol schoenen voor dames, heren en kinderen. Van snowboots tot zomerse espadrilles, voor elk wat wils in verschillende prijsklassen en van verschillende merken! Vorig jaar ontdekte ik de webshop en bestelde ik er ballerina’s. Dit jaar kocht ik mooi paar sandalen in de sale! Dubbel feest dus: nieuwe schoenen Ên korting! 🎉

image-2017-07-10 (1)

Clarks

Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als ’s werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop.

My new shoes!

image-2017-07-10 (2)

Tijd om mijn nieuwe schoenen te onthullen! Ik zag deze sandalen in de sale en was liefde op het eerste gezicht. Hoewel ik normaal gesproken maat 39 heb, was deze sandaal alleen nog maar verkrijgbaar in 39,5. Omdat je bij Sarenza kosteloos kunt retourneren, nam ik de gok en bestelde ik de schoenen. En guess what?! Ze passen perfect, lopen heerlijk door het verdikte voetbed en ze zijn precies zoals ik had verwacht! Goede match dus! 👌

Hebben jullie al eens geshopt bij Sarenza?

Liefs, Manuela

 

Leave a Reply