Hot, hotter, hottest!

thermometer-693852_640

Pff, flinke hittegolf hier in het zuiden☀ ! De thermometer tikt de 33 graden aan! Heerlijk die zomer, maar toch mag de temperatuur wel wat omlaag naar een graad of 25… 😏 Oeps, het is ook nooit goed! Maar soms is het lekker om even te klagen. Dus… vandaag een artikel dat met een korreltje zout gelezen kan worden! 👀

Het weer doet wat ie wil…

En dat is absoluut niet gelogen! Toen ik half mei bij mijn nieuwe baan startte, droeg ik mijn laarsjes nog en droeg ik jurkjes met een panty. Maar hier kwam snel verandering in! Nu verschijn ik in zomerse outfits op mijn werk: zónder panty en zónder laarzen!

Plat dak is niet zo fijn…

Wij hebben een huis met een plat dak en dat is niet altijd even fijn! De warmte stijgt naar boven dus zwetend zit ik nu dit artikel te typen. Want heel eerlijk… de warmte heeft mijn inspiratie voor mijn woensdagpost opgeslurpt haha! 😂

Klotsende oksels…

Helaas kunnen we het zweten niet tegenhouden en natuurlijk is het ook wel goed voor ons lichaam. Anders zouden we helemaal oververhit raken en dat moeten we natuurlijk niet hebben! Afgelopen weekend kocht ik Odorex Extreme Dry Spray en ik moet zeggen: dit is een wondermiddel. Super fijn en zorgt er echt voor dat ik geen klotsende oksels meer heb! 💦

Zo min mogelijk doen…

Persoonlijk vind ik zulk warm weer alleen maar fijn als je lekker in het zwembad en/of op het strand kunt liggen. Maar helaas. Ook ik heb een huishouden te runnen en moet gewoon aan de slag 😉 Een dikke troost voor degene die in hetzelfde schuitje zitten. You are not alone! 💪

Maar vooral ook niet vergeten te genieten!

Hoewel niet iedereen de warmte even fijn vind, moet dit artikel natuurlijk met een dikke vette knipoog gelezen worden en moeten we vooral proberen te genieten van deze heerlijke zomerzon! ❤

DSC_1633

Hoe brengen jullie deze dagen door? Op het werk, aan het zwembad of misschien wel lekker op vakantie?

Liefs, Manuela

 

Leave a Reply