Kledingkast opruimen & winactie Lola Liza!

Screenshot_20170130-205633

Eens in de zoveel tijd moet ik mijn kledingkast echt hoognodig opruimen! Als ik eenmaal aan de slag ga heb ik de smaak zo te pakken, maar voor ik daadwerkelijk ga beginnen… ?Herkenbaar? Onlangs besloot ik mijn kast op te ruimen en kwam ik een nieuw en ongedragen kledingstuk tegen van Lola Liza! Deze is een paar maanden geleden voorbij gekomen in een shoplog ? Kans maken? Lees dan snel verder en doe mee! ?

Kledingkast opruimen

Ik vind het heerlijk om een opgeruimde en geordende kledingkast te hebben. Maar meestal ligt mijn kleding na een tijdje niet meer zo mooi opgevouwen en slingeren kledingstukken door mijn kast die ik eigenlijk niet meer aandoe…? Normaal gesproken ben ik wel een opgeruimd type en kan ik ook goed spullen wegdoen, maar met kleding vind ik dit een stuk lastiger! Vooral als ik het maar een paar keer heb gedragen of iets nog zo goed als nieuw is maar het toch niet echt mijn stijl/smaak is… Deze kledingstukken kunnen dan wel een tijdje in mijn kast blijven slingeren ?

IMG_20170103_172234_023

Onlangs besloot ik mijn kledingkast eens grondig op te ruimen en heb twee volle zakken met kleding gevuld. Weg ermee! Meestal breng ik deze zakken naar mijn zusje. De items die zij ook niet draagt gaan naar een textielcontainer.

Puilt jullie kast ook altijd zo uit? En wat doen jullie met kleding die jullie niet meer dragen? Weggooien, aan iemand geven of bewaren?

Winactie

Een tijdje terug scoorde ik een jurkje/tuniekje bij Lola Liza. Misschien kunnen jullie je dit artikel nog herinneren? Ik gaf toen al aan dat ik twijfelde… en inderdaad het jurkje is in mijn kast verdwenen en is er nooit meer uitgekomen. Hartstikke zonde maar ik kan het jurkje ook niet zomaar weggooien (mijn zusje vond het item ook niet bij haar passen…)?! Tijd voor een winactie dus!

dsc_0572

Doe mee en win!

Door onderstaande stappen te volgen doe je mee met de winactie en maak je kans op dit leuke jurkje/tuniekje van Lola Liza. Op het kaartje staat maat S, maar het valt nogal ruim dus ik denk dat het eerder maat S/M is 😉 Let op: jurkje is zonder riempje!

DSC_1032

1. Like de Facebookpagina van Lifeaholic.nl?
2. Volg Lifeaholic.nl op Instagram?
3. Deel het artikel op Facebook & laat onder dit blogbericht/mijn Facebookpagina of op mijn Instagram-account een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet!

Meedoen kan tot dinsdag 7 februari 2017! De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via Facebook/Instagram. Ben jij de gelukkige winnaar? Reageer dan binnen 24 uur op mijn bericht 😉

Heel erg veel succes! ?

Liefs, Manuela

2 Comments on Kledingkast opruimen & winactie Lola Liza!

 1. Tamara TS
  5 februari 2017 at 02:05 (9 maanden ago)

  Die is tof!!!! Ik doe heel graag mee. Ik was al volger op Instagram (@paramara1982) en nu ook op FB (Tamara Mara Großmaul)

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 februari 2017 at 20:21 (9 maanden ago)

   Toi toi toi Tamara! 😀

   Beantwoorden

Leave a Reply