Een ‘klein vriendje’ voor aan de muur!

animap

Ook zo gek op dieren? Of je nu kiest voor een klein vriendje, een krasse kop of een braaf beest… Allemaal zullen ze evenmooi aan je muur hangen! Bij Animalprintshop.nl is alles mogelijk, van muurschildering tot een heuse zitzak! Benieuwd waar ik voor koos?

Animalprintshop

Misschien kennen jullie de online shop Fotocadeau.nl al wel? Animalprintshop.nl is een zusje van Fotocadeau.nl! In deze online winkel kun je een kiezen uit tal van dierenafbeeldinven die je kunt laten afdrukken op verschillende materiaalsoorten. Zo kun je een afdruk laten maken op hout, aluminium, plexiglas, canvas, poster en zelfs op een heuse zitzak!

Kleine vriendjes, krasse koppen, brave beesten

De webshop maakt onderscheid in drie verschillende categorieën. Zo kun je kiezien uit afbeeldingen van lieve baby-dieren, portret afbeeldingen en volwassen dieren. Door de diverse materiaalsoorten en grote keuze aan afbeeldingen, kun je op een simpele manier een mooi kunstwerkje geheel naar eigen smaak samenstellen voor in de woonkamer, kinderkamer, werkkamer en ga zo maar door! Genoeg gekletst! Benieuwd welke keuze ik heb gemaakt?

Mijn keuze

Zelf heb ik gekozen voor een afbeelding binnen de categorie ‘kleine vriendjes’. Ik vond het allemaal zo een lieve afbeeldingen! Uiteindelijk heb ik gekozen voor dit hertje op plexiglas. Ik zag laatst bij vrienden een foto afgedrukt op plexiglas en dat vond ik zo mooi! Het lijkt net alsof de foto op glas is afgedrukt, er ontstaat diepte in de foto die de foto meer tot leven brengt! Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik het product binnen vier werkdagen al in huis! Niet onbelangrijk: het was goed verpakt en is dus zonder beschadigingen aangekomen! Dat vind ik persoonlijk altijd wel een gokje, want er wordt natuurlijk niet altijd even voorzichtig omgegaan met pakketpost…

De afbeelding staat nu nog even te pronken op een plankje in de woonkamer totdat we erover uit zijn waar we het willen ophangen!

Kennen jullie Animalprintshop.nl al en wat vinden jullie van mijn gemaakte keuze? 

Liefs, Manuela

 

 

2 Comments on Een ‘klein vriendje’ voor aan de muur!

 1. Babs
  27 februari 2017 at 13:02 (8 maanden ago)

  Ik ken deze shop niet, maar wat een prachtige afbeelding! (smelt)

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   27 februari 2017 at 20:09 (8 maanden ago)

   Jaaaa, lief hé dat hertje! <3

   Beantwoorden

Leave a Reply