Kruidvat Beauty Shoplog!

image-2017-06-12

Kennen jullie dat? Je loopt even snel de Kruidvat binnen omdat je iets nodig hebt. Vervolgens kom je met veel spullen weer buiten… Ik ben hier ook schuldig aan en kocht afgelopen weekend van allerlei beauty spullen bij de Kruidvat!

Ik ging voor…

… een ander kleurtje nagellak. Vorige week konden jullie mijn artikel lezen over mijn haat-liefde verhouding met nagellak. Toch is het ’60 seconds’ lakje van Rimmel London goed in de smaak gevallen! Tijd voor nog een kleurtje dus! Toch bleef het niet alleen bij 1 lakje en verdwenen ook nog andere producten in mijn winkelmandje.

Batiste droogshampoo

Super leuk zijn de flacons van Batiste! Ik heb hier al veel goede verhalen over gehoord en omdat alle flacons nu in de aanbieding waren, besloot ik er 1 mee te nemen. Nog niet gebruikt, dus ik ben erg benieuwd!

NYC make-up

Toen ik een nieuw kleurtje nagellak had uitgekozen, liep ik langs het rek van make-up merk NYC. Alle producten waren nu ‘2 voor 6 euro’. Ideaal, want een nieuwe concealer kon ik wel gebruiken. Ook bleef deze kleine oogschaduw palette aan mijn handen plakken. Ik ben benieuwd naar de pigmentatie van deze kleuren!

image-2017-06-12 (3)

Haarlak

Afwisselend gebruik ik haarlak en mousse voor het stylen van mijn haren. De haarlak was op dus kocht ik een nieuwe. Ik heb geen specifiek merk en koop vaak wat voorhanden ligt. In dit geval dus een haarlak van Kruidvat eigen merk 😉

Rimmel London

En last but not least: het product waar ik eigenlijk in eerste instantie voor ging! Ik koos een mooie en neutrale kleur.

Wat vinden jullie van mijn aankopen en gebruiken jullie toevallig deze producten ook?

Liefs, Manuela

Leave a Reply