Let’s get personal tag!

dsc_0667

Het is weer eens tijd voor het invullen van een leuke tag! Dit keer heb ik een ‘Let’s get personal tag’! Mijn blog is nu bijna drie maanden in de lucht dus het wordt hoogtijd dat jullie mij nóg beter leren kennen! Deze tag staat vol met persoonlijke vragen op verschillende vlakken! Spannend! 😉

Toen ik in Google ‘personal tag’ invulde kwam ik direct terecht bij de ‘Let’s get personal tag’. Ik zag hem voorbij komen op verschillende blogs zoals op: Kellycaresse.nl, Teske.nl en Misslipgloss.nl! Tijd voor mij om hem dus ook in te vullen voor Lifeaholic.nl !

Wat hoor je op het moment van schrijven? – Ik heb geen muziek op staan. De televisie staat beneden wel aan, maar ik zit op dit moment boven achter mijn bureau. De deur staat open dus ik hoor wel geroezemoes. Eigenlijk heb ik nooit echt muziek opstaan als ik achter de computer zit. Opperste concentratie, haha! 8|

Heb je ergens trek in op dit moment? – Ik heb net een pizza hawai op dus ik zit nog vol! Hoewel… ik lust stiekem altijd wel iets lekker zoals chocolade bijvoorbeeld!

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen? – Wat een lastige vraag. Toch ben ik geneigd om dan voor geen kinderen te kiezen. TIEN is ook wel echt héél erg veel! Lijkt me dat je dan nog maar heel weinig tijd voor jezelf en je partner overhoudt, laat staan voor ontspanning en een blog.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt? – Nee, ik denk dat dat best wel meevalt. Wel maak ik me elke dag op en breng elke dag mijn haren in model met mijn stijltang. Dan maak ik krullen of stijl ik alleen mijn pony. Ook vind ik verzorgde nagels en handen belangrijk. Ik kan er echt van genieten om te experimenteren met make-up of kapsels, maar het is ook weer niet zo dat ik nooit zonder make-up de deur uitga. Nu ik dit aan het typen ben zit er ook geen nagellak op mijn nagels en moet ik heel nodig mijn haren wassen haha! ?

makeup-brush-1768790_1920

Wat doe jij altijd als je nerveus bent? – Als ik nerveus ben ga ik friemelen aan mijn handen/ringen en bijt ik soms ook nagels. Nog erger: ik ga plukken aan mijn nagellak als ik nerveus word. Met name gel-nagellak is dan niet meer veilig! ?

Heb je op dit moment een reden om te lachen? – Ja, ik heb zeker een reden om te lachen want een van de katten probeert mijn aandacht te trekken op een hele grappige manier. Soms halen ze ook echt kattenstreken uit…! ?

dsc_0636

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben? – Nee, ik denk niet dat ik dan gelukkiger zou zijn. Ik ben blij met de keuzes die ik heb gemaakt zoals op jonge leeftijd (19) op mezelf te zijn gaan wonen, samenwonen met mijn vriend, het nemen van twee kittens et cetera. Maar ik zou wel graag willen dat sommige dingen anders had aangepakt. Bijvoorbeeld me soms minder druk maken om dingen en meer genieten van hetgeen je hebt 😉

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst? – Ik denk dat ik meer aan de toekomst denk. Eerlijk gezegd denk ik dat ik wel eens teveel nadenk over de toekomst. De ‘wat als’ scenario’s komen dan naar boven. Die zou ik graag wel een keertje willen uitzetten en op dat soort momenten wat vaker bij het heden willen stilstaan!

Wat heb je voor het laatst gedronken? – Bij mijn pizza hawai heb ik net een lekker glas Ice Tea Green Lemon van Pickwick gedronken.

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten? – Absoluut chocolade en dan met name bonbons. Ik ben dan ook echt gek op de bonbons van We <3 Chocolate in Breda!

candy-558111_640

Wat doe je morgen? – Morgen is het vrijdag en een ‘another day at the office’. Maar morgen komt ook dit artikel online! Normaal gesproken komt mijn vriend op vrijdagavond thuis van een weekje intern te hebben gezeten (Defensie). Maar helaas is hij afgelopen zondagavond vertrokken voor twee weken en komt hij pas vrijdagavond de 16e weer naar huis ? Morgenavond ga ik me lekker uitsloven in de sportschool om een gezellig en productief weekend tegemoet te gaan!

Wat is je stemming op dit moment? – Mijn stemming op dit moment is prima. Ik ben heerlijk aan het bloggen! Ik kan daar echt van ontspannen en even afschakelen van alle dingen die ‘moeten’.

Oproepje aan jullie!

Volgens mij heb ik aardig wat prijs gegeven over mezelf! Hebben jullie nog vragen over mij en mijn leven? Laat het me dan weten bij de comments! Het lijkt me leuk om binnenkort een Q&A video te maken aan de hand van jullie reacties! Ja, jullie lezen het goed: een video! Nu we toch persoonlijk bezig zijn moet ik eerlijk zeggen dat ik wel eng vind om mezelf te filmen en later terug te zien, maar: IK GA ERVOOR! Dus kom maar op met jullie vragen! 😀

Liefs, Manuela

 

9 Comments on Let’s get personal tag!

 1. Babs
  9 december 2016 at 21:59 (2 jaar ago)

  Ik heb ook noot muziek aan staan, dan zit ik naar de teksten te luisteren. En Marie is ook een kei in het afleiden, gaat ze voor het toetsenbord heen en weer lopen!
  Een vraag…Ik weet er een! Hoe krijg jij van die fantastische krullen in je haar? 😉

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   9 december 2016 at 22:37 (2 jaar ago)

   Haha die vraag krijg ik inderdaad vrij vaak! Daar ga ik binnenkort op terug komen ?thanks! ??

   Beantwoorden
 2. Romy
  9 december 2016 at 22:46 (2 jaar ago)

  Wat is het toch heerlijk als katten lekker gek lopen te doen! En muziek ben ik ook niet zo van tijdens het werken of bloggen! Leuke tag is dit!
  Mijn vraag is ‘Wat vind je het leukste aan vriend en wat vind je het irritantste aan hem?’ 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   10 december 2016 at 22:53 (2 jaar ago)

   Thanks voor je vraag Romy. Het antwoord krijg je binnenkort te weten 🙂

   Beantwoorden
 3. Lisa
  10 december 2016 at 12:04 (2 jaar ago)

  Dit soort tags vind ik altijd zo leuk om te lezen! Je leert een andere blogger echt weer wat beter kennen. Enne… bonbons zijn bij mij ook echt niet veilig haha 😉 Mijn vraag is: hoe ben je bij de keuze gekomen om op je 19e op jezelf te gaan wonen/te gaan samenwonen? Liefs

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   10 december 2016 at 22:53 (2 jaar ago)

   Thanks voor je vraag Lisa 🙂 To be continued! 🙂

   Beantwoorden
 4. Saskia
  10 december 2016 at 14:53 (2 jaar ago)

  Altijd leuk om bloggers beter te leren kennen d.m.v. zulke leuke tags met vragen. Leuk ingevuld 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   10 december 2016 at 22:52 (2 jaar ago)

   Dankjewel Saskia, lief 🙂

   Beantwoorden
 5. online auction script
  24 september 2017 at 20:08 (10 maanden ago)

  fantastic issues altogether, you simply won a logo reader. What would you suggest about your put up that you just made a few days ago? Any positive?

  Beantwoorden

Leave a Reply