Lifeaholic.nl on hold…!

image-2017-06-27

De kogel is door de kerk en misschien zagen jullie het wel al aankomen. Het even geduurd voor ik echt een beslissing kon nemen, maar vandaag vertel ik jullie er alles over! 😳

Hoe het allemaal begon…

Jullie lezen het goed! Lifeaholic.nl gaat on hold! Het begon vorig jaar na een fantastische vakantie op Curaçao. Ik wilde hier een leuk reisverslag van maken om later terug te kunnen lezen! Ik liep toen al een tijdje met het idee rond om een blog te beginnen en zo ging ik aan de slag met Lifeaholic.nl! Maar… ik ben erachter gekomen dat een andere belangrijke factor toen ook mee speelde 😉

Work, work, work!

Degene die me hebben gevolgd weten dat ik inmiddels een andere baan heb. Een baan waar ik ontzettend veel energie uithaal, me positieve energie geeft en zorgt voor voldoening en ontplooiing! In tegenstelling tot mijn vorige baan, want daar had ik dit helaas niet. Hierdoor merk ik nu dat ik al mijn energie en creativiteit kwijt kan in mijn huidige functie en hoef ik daarnaast niet nog iets te doen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan! In dit geval dus mijn blog…

Foetsie?!

Al een tijdje wist ik niet zo goed wat ik met mijn blog wilde. Ik heb verschillende keren een wijziging qua planning en schema aangebracht, maar ook hier kon ik me niet in vinden. Maar om mijn blog nu helemaal op te geven… Nee, dat is weer net een brug te ver! Want natuurlijk mag ook niet vergeten worden, dat mijn blog me veel heeft gebracht en er heel veel liefde in is gestoken. Daarom heb ik besloten om mijn blog gewoon online te houden! Dus kom gerust langs om nog eens te snuffelen tussen mijn artikelen variërend van DIY tot beauty en travel! ✈

Thanks to you!

Een bedankje naar jullie is natuurlijk wel op zijn plaats! Nog steeds maak ik een sprongetje als iemand een reactie plaatst en ik zie dat volgers Lifeaholic.nl volgen! MERCI! 😘

En last but not least: tuurlijk kunnen jullie nog een mooi reisverslag van onze vakantie in Bali verwachten en zal ik zo nu en dan nog eens een artikel online zetten! ❤

Liefs, Manuela

 

Leave a Reply