Mini make-over werkplek!

dsc_0688

Zoals jullie nu wel zullen weten ben ik gek op het inrichten van ons interieur. Urenlang kan ik rondsnuffelen op Pinterest en programma’s kijken zoals VT Wonen! Love it! <3
En soms als ik het op mijn heupen krijg dan wil ik ook iets veranderen in huis. Dat kan gaan om het toevoegen van leuke accessoires tot een ander kleurtje verf op de muur… Zo had ik deze week zin om onze werkplek een kleine make-over te geven. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan snel verder 😉

Al een tijdje ben ik aan het rondneuzen op Pinterest. Zoveel leuke inspiratie is daarop te vinden. Vooral als het aankomt op interieurs die zo uit de woonbladen komen wandelen! Dan word ik lichtelijk jaloers en overvalt me een ‘dat wil ik oooooook…!-gevoel’. Niet altijd even handig dus! Aangezien wij in een huurhuis wonen vind ik het ook zonde om de hele boel te verbouwen. En helaas heb ik ook niet het geld om alles van top tot teen aan te pakken 🙁 Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je het kunt inrichten en aankleden à la woonblad look-a-like!

pinterest-werkplek

Bron: http://www.homeyohmy.com/sources-everything-workspace/

Zwart-wit

Via een driehoeks-woningruil (wij wonen nu in het huis van mijn ouders) zijn wij in het huis terecht gekomen waar we nu wonen. Van één slaapkamer hebben we een ‘computerkamer’ gemaakt. Deze kamer was al behangen met zwart-wit fotobehang van een stad. Dit hebben we dan ook zo gelaten. Het bureau, een boekenkast en twee ladeblokken van mijn vriend staan op deze kamer. Het liefste zou ik de computerkamer helemaal willen aanpakken, maar aangezien mijn vriend dit niet zo zag zitten heb ik besloten om de meubels van mijn vriend te laten staan en het behang maar op de muur te laten zitten… Dan maar de accessoires aanpassen op het zwart-wit behang 😉

Scandinavische elementen

Zoals jullie wel al gemerkt zullen hebben, houd ik van Scandinavische elementen in het interieur. In ieder geval ook strak, netjes en opgeruimd (behalve de laatjes volgens mijn vriend haha!) ? Zo wilde ik dus alle klappers in 1 kleur (zwart) en in 1 formaat. Wilde ik zwarte tijdschriftenhouders om verschillende boekjes en mapjes in te bewaren, een draadmand rekje, een draadmand krukje, foto’s en plaatjes aan de muur bevestigen met washi-tape, een nieuwe bureaustoel en een leuk plantje! ? Hieronder het resultaat; missie geslaagd dus!

dsc_0519

dsc_0688

dsc_0697

Voor en na

Onderstaande foto is voor de mini make-over gemaakt.

dsc_0654

Het eindresultaat! 😀 De stoel heb ik even op een andere kamer gezet en het tafeltje staat nu in de kelder. De lamellen heb ik afgepakt en voor het raam hangt nu een rolgordijn en er komt nog raamfolie op de onderkant (tegen het inkijken). De krabton van Elmo en Balou heeft een ander plekje gekregen en ik heb de oude en kapotte bureaustoel vervangen voor een andere. Ik ben er in ieder geval erg blij mee! Het is een gezellige werkplek geworden!

dsc_0696

dsc_0699

Wat vinden jullie van het resultaat van deze mini make-over? En worden jullie ook zo hebberig van al die mooie interieur foto’s? 

Liefs, Manuela

8 Comments on Mini make-over werkplek!

 1. Babs
  11 december 2016 at 10:21 (9 maanden ago)

  Mooie interieur foto’s vind ik ook om te smullen! Dan droom ik een beetje dat ik zo een huis en zulke mooie spullen heb. Je metamorfose is mooi geworden, ik vind het ook leuk om dingen te veranderen dan lijkt alles als nieuw. Ach gossie, iemand zoekt zijn krabton lijkt wel…;))

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   12 december 2016 at 13:02 (9 maanden ago)

   Haha Babs gelukkig hadden ze de krabton al gevonden maar hij is zo nieuwsgierig dat hij uiteindelijk door het tafeltje is gekropen en erin zat! Haha echte kattenstreken I guess…?!

   Beantwoorden
 2. Romy
  11 december 2016 at 12:35 (9 maanden ago)

  Dat ziet er mooi en strak uit! Gaaf behang heb je ook trouwens! Ik kan ook niet wachten totdat ik ooit mijn eigen huis kan inrichten.

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   12 december 2016 at 13:03 (9 maanden ago)

   Dankjewel Romy! 🙂

   Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   12 december 2016 at 13:03 (9 maanden ago)

   Lief, dankjewel Sherry! 🙂

   Beantwoorden
 3. Marsha
  12 december 2016 at 22:49 (9 maanden ago)

  Ziet er leuk uit! Ik hou ook wel van Scandinavische elementen. 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   15 december 2016 at 23:47 (9 maanden ago)

   Dankjewel Marsha! Me2! Ben er echt verslaafd aan het worden Haha ?

   Beantwoorden

Leave a Reply