8 make-up producten die ik altijd gebruik!

dsc_0950

I ❤ beauty en dus ook van make-up! Ik ga gerust wel eens de deur uit zonder make-up, maar meestal maak ik mezelf elke dag even snel op! Eigenlijk gebruik ik altijd dezelfde producten. Benieuwd welke make-up tot mijn favorites behoort? 😉

1. Make-up basis

dsc_0953

Een tijdje geleden kocht ik deze make-up basis. Hebben jullie mijn shoplog gemist? Klik dan hier om het artikel terug te lezen 😉 Deze basis heeft naast een anti-rood effect ook een verzorgende werking waardoor mijn huid iets minder droog is tijdens de winterperiode. Ook merk ik dat mijn andere make-up zoals oogschaduw en poeder langer en beter blijft zitten! Ideaal dus!

2. Concealer

dsc_0952

Oeps toe aan vervanging hihi! ? Deze concealer van Catrice gebruik ik dagelijks om (rode) oneffenheden te camoufleren. Ook gebruik ik de concealer onder mijn ogen zodat ik een wat frissere blik krijg. Heb ik een nacht slecht geslapen? Dan zie je dat direct aan mijn donkere kringen onder mijn ogen…

3. Kajal Pencils

Ik gebruik twee kajal pencils van Essence. De grijze kleur gebruik ik voor het heel lichtjes bijwerken van mijn wenkbrauwen en de zwarte gebruik ik voor het maken voor een eyeliner op mijn ooglid.

4. Oogschaduw

dsc_0964

Een tijdje terug kocht ik deze palette van Essence! Ik schreef erover in dit artikel! Sindsdien gebruik ik dit palette elke dag. De donkere kleuren gebruik ik op mijn ooglid en de lichte shiny kleuren gebruik ik onder mijn wenkbrauwen als highlighter! Super budget keuze dus! ?

5. Mascara

Mascara gebruik ik echt dagelijks! Ook wanneer ik me zo goed als niet op maak gebruik ik altijd mascara. Ik heb geen vast bepaald merk en koop dan ook waar ik tegenaan loop. Nu gebruik ik de mascara van Miss Sporty Lash Curving. Fijne mascara met een gebogen borsteltje, wat bij mij altijd zorgt voor een goed effect! 😀

6. Compact poeder

Poeder gebruik ik altijd om de laatste oneffenheden weg te werken. Ik gebruik nu de Camouflage 2in1 Powder van Essence. Ik ben hier erg tevreden over. De poeder blijft lang goed zitten en dekt goed! Handig: er zit een spiegeltje in het doosje zodat je altijd ff snel kunt bijwerken!

7. Blush

dsc_0955

Ik heb van mezelf een vrij bleke kleur. Vooral in de winter en herfstperiode. Om mijn gelaat er wat frisser en kleuriger uit te laten zien gebruik ik altijd een klein beetje blush! De donker roze kleuren blush vind ik het mooiste! Deze blush is van Essence en kocht ik vorige week bij de DM in Berlijn!

8. Lippenstift

dsc_0956

Last but not least… lippenstift. Lippenstift gebruik ik niet dagelijks maar wel steeds vaker! Voorheen droeg ik alleen rode lippenstift met carnaval, maar deze kleur (La Vie en Rose, Etos) draag ik nu ook gerust op een normale werkdag. Meestal stem ik een rode lippenstift wel af met een rood kledingstuk. Dan is het iets minder opvallend aanwezig haha! ?

Welke van mijn favorieten gebruiken jullie ook? En wat zijn jullie make-up favorites? 

Liefs, Manuela

4 Comments on 8 make-up producten die ik altijd gebruik!

 1. Astrid
  11 januari 2017 at 07:29 (2 jaar ago)

  Fijne budgetproducten hoor. De oogschaduws van essence vind ik persoonlijk wat minder goed, maar veel andere producten zijn prima. De etos lipsticks gebruik ik ook vaak.

  Beantwoorden
 2. php job board software
  24 september 2017 at 20:08 (10 maanden ago)

  Exactly how is actually Google Adsense More advanced than Alternative Listing Cpa affiliate networks?

  Beantwoorden
 3. Get the facts
  17 december 2017 at 03:24 (7 maanden ago)

  I just want to say I am just very new to blogs and actually enjoyed your blog. Likely I’m planning to bookmark your website . You definitely have excellent articles and reviews. Appreciate it for sharing with us your blog site.

  Beantwoorden

Leave a Reply