Meet & Greet Kellycaresse.nl !

img-20161111-wa0004

Zoals jullie weten is de blog van Kelly, kellycaresse.nl, één van mijn favoriete blogs! Dit komt onder andere doordat wij veel dingen met elkaar gemeen hebben zoals: het hebben van diabetes type 1, hetzelfde insulinepompje gebruiken, allebei een partner hebben die bij Defensie werkt, we allebei katten hebben (waarvan Balou heel erg op de kat van Kelly lijkt) en tenslotte allebei even jong (26) zijn! Onlangs plaatste Kelly een artikel waarbij je je kon opgeven voor en Meet & Greet georganiseerd door Johma Salades! 🙂

Winactie

Toen het artikel over de Meet & Greet online kwam, heb ik direct gereageerd. Maar uiteraard was ik niet de enige die hier enthousiast over was! Uit alle aanmeldingen werden ongeveer 13 dames uitgenodigd. Helaas behoorde ik in eerste instantie niet tot de genodigden, totdat ik vorige week zondagavond een lief en persoonlijk berichtje ontving van Kelly. Er was nog een plekje vrij dus mocht ik alsnog komen 😀 !

Voorpret

Een paar dagen voor het zover was, kregen we een mail waarin stond dat we waren uitgenodigd voor de Meet & Greet. Via Instagram werd er een groep aangemaakt waarin we bijvoorbeeld konden afspreken om samen te reizen. Natuurlijk ook erg handig voor het uitwisselen van foto’s! Zo ontstond er binnen no-time een gezellige chat waar Kelly ook aan deelnam! Erg leuk dus 😉

img-20161113-wa0003

Locatie

De Meet & Greet vond plaats bij restaurant LE:EN in Utrecht. Een hele mooie locatie met een industriële look! Zo waren de muren voorzien van mooie graffiti die zelfs was terug te vinden in de beschilderde wc-potten! (deze foto’s heb ik jullie bespaard!)

dsc_0543 dsc_0550

Voor mij was het een flink stuk rijden (170 km enkele reis), maar heb gelukkig geen last van files gehad. Om het zekere voor het onzekere te nemen vertrok ik wel extra vroeg. 45 minuten voor aanvang was ik er, maar heb hierdoor nog even lekker kunnen kletsen met Kelly en haar man Yannick. De vader van Kelly was ook mee voor het maken van foto’s en filmpjes! Erg leuk om te zien dat ze Kelly steunen in haar blog en alles wat daarmee te maken heeft! ?

Johma Salades

De Meet & Greet werd georganiseerd door Johma Salades. Johma heeft onlangs de ‘dips’ geïntroduceerd die wij mochten proeven! Jammie! De dips zijn te verkrijgen in vijf heerlijke smaken: Seriously Garlic, Heavenly Houmous, Spicy Houmous, Pretty Peppadew & Chunky Salsa! Na afloop kregen we een leuke goodiebag mee naar huis met een koeltas en de vijf nieuwe dips! Hier hebben we afgelopen weekend lekker van kunnen smullen! De favo van mijn vriend en mij is de Knoflook-dip!

img_20161111_163030

Meet & Greet

Toen alle dames binnen waren kon het event beginnen! Van te voren hadden Kelly en Yannick al lekker met iedereen gekletst! Tijd voor een officiële speech dus!

img-20161111-wa0008

Vervolgens kon het proeven beginnen en werd er lekker op los gekletst. Erg fijn dus dat de groep niet al te groot was! Vervolgens werden er foto’s gemaakt en werd er vooral ook veel gelachen om de stunten die uitgehaald moesten worden om een goede belichting te krijgen!

Kortom: een zeer geslaagde middag!

dsc_0558

Lieve Kelly, bedankt voor deze gezellige middag! Erg leuk om elkaar te leren kennen en vooral jij ook mij hebt leren kennen! Heerlijk om onze toevalligheden en ervaringen met elkaar te kunnen delen! Jij volgde mij via Lifeaholic.nl ook al een tijdje, des te leuker dat we elkaar nu eens in real life hebben gezien! 😀
Keep up the good work en tot snel! ❤

Liefs, Manuela

 

 

6 Comments on Meet & Greet Kellycaresse.nl !

 1. Astrid
  15 november 2016 at 09:12 (2 jaar ago)

  Klinkt als een hele geslaagde meeting, wat leuk dat je erbij kon zijn!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   18 november 2016 at 21:30 (2 jaar ago)

   Dat was het zeker! 🙂

   Beantwoorden
 2. Babs
  15 november 2016 at 13:34 (2 jaar ago)

  Wat leuk dat je erbij mocht zijn! En in Utrecht, goede locatie!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   18 november 2016 at 21:30 (2 jaar ago)

   Het was ook echt super leuk! 😀

   Beantwoorden
 3. Nicole @ Everyday-Life.nl
  16 november 2016 at 00:07 (2 jaar ago)

  Grappig dat een medeblogster dan een soort celebrity is geworden! Fijn dat je zo’n leuke middag hebt gehad!

  Beantwoorden
 4. job board script
  24 september 2017 at 20:08 (10 maanden ago)

  The thing i like about your blog is that you always post direct to the point info.”–”,

  Beantwoorden

Leave a Reply