Mijn BLOND AMSTERDAM verzameling!

 

blondBron

Blond Amsterdam, wie kent het servies met de vrolijke poppetjes en opdruk nou niet…?!
Toen ik op mezelf ging wonen kreeg ik van mijn schoonzus twee Blond-mokken van de ‘Even Bijkletsen’ serie. Wat stond dat gezellig in mijn eerste keukentje! Hier wilde ik wel meer van hebben. Het liefste zou ik toen meteen naar de winkel zijn gerend. Helaas ging dit ย toen tijdens mijn studentenleventje niet zo 1,2,3…

Ondertussen had ik mijn familie, vrienden en kennissen getipt over mijn Blond Amsterdam-tic! Met positief resultaat. Tijdens mijn verjaardagsfeestje, een paar maanden later, kwamen de eerste Blond-cadeautjes al binnen ๐Ÿ™‚ Iedereen weet nu dan ook wat mijn ‘cadeautip’ is voor verjaardagen et cetera.

Toen mijn vriend en ik zijn gaan samenwonen was het Blond-servies gelukkig geen ‘issue’. In tegendeel: zo nu en dan komt hij thuis met een leuke Blond-verrassing. Of zegt hij:’Kijk daar, iets van Blond!’ Toch hebben wij niet al het servies van Blond Amsterdam. We hebben er bewust voor gekozen om effen diner- en soepborden te kopen. Persoonlijk vonden we het anders wel erg druk worden.

Door de jaren heen heb ik het รฉรฉn en ander al bij elkaar gesprokkeld. Ik heb geen hele series compleet, maar juist van verschillende items uit de series: Even Bijkletsen, From Asia with Love, I Love Holland en Blondelicious. Zelfs Elmo en Balou hebben hun eigen Blond-voerbakjes, schattig hรฉ?ย Ik besloot alles eens uit de kasten te halen en op de foto te zetten!

 

dsc_0595

dsc_0596

dsc_0597

dsc_0598

dsc_0599

dsc_0600

dsc_0601

dsc_0602

dsc_0603

Vinden jullie het servies van Blond Amsterdam ook zo gezellig? En welke item zouden jullie nog graag aan jullie verzameling willen toevoegen?

Liefs, Manuela

11 Comments on Mijn BLOND AMSTERDAM verzameling!

 1. Mama Lifestyle Blog
  3 oktober 2016 at 06:42 (1 jaar ago)

  Wat eenn leuke en vooral ook bonte verzameling! Ik vind het servies van Blond Amsterdam ook erg leuk, maar ik heb er helaas geen ruimte voor. Ik houd het dan toch maar bij mijn basic serviesje.

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   3 oktober 2016 at 16:17 (1 jaar ago)

   Misschien hebben jullie in het nieuwe huis nog een plekje over hihi ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 2. Saskia
  3 oktober 2016 at 16:47 (1 jaar ago)

  Ja! Super leuk, ik heb inmiddels ook al een hele verzameling. Helaas is er door de jaren heen ook al het een en ander gesneuveld maar ik vind het ook super leuk allemaal!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   3 oktober 2016 at 20:33 (1 jaar ago)

   Aah altijd balen als er iets sneuvelt ๐Ÿ™ hier gelukkig tot op heden nog niets, afkloppen!

   Beantwoorden
 3. Rachel
  3 oktober 2016 at 16:52 (1 jaar ago)

  ah ik moet eerlijk zijn ik vind het wel heeel heel druk haha

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   3 oktober 2016 at 20:32 (1 jaar ago)

   Haha het is inderdaad niet voor iedereen weggelegd ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 4. Babs
  3 oktober 2016 at 17:24 (1 jaar ago)

  Zo leuk en heerlijk vrolijk allemaal! Ik heb niets van Blond in huis, maar wat is het leuk om zoiets bij elkaar te sparen. Gewoon op je gemakje. Ik heb een allegaartje qua servies en als ik de kans krijg wil ik wisselen qua borden.. Het zijn mooie witte borden maar die zijn loodzwaar…

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   3 oktober 2016 at 20:30 (1 jaar ago)

   Hihi ik vind het inderdaad ook erg vrolijk! Kan er ook echt vrolijk van worden om dit servies te gebruiken bij bv een high tea ๐Ÿ˜€

   Beantwoorden
 5. Jessica
  3 oktober 2016 at 21:30 (1 jaar ago)

  Ik vind het echt ontzettend leuk. Alleen ik ga er niet aan beginnen hahaha, geen mooie plek om ze neer te zetten en dat vind ik gewoon zonde van zulk servies!

  Beantwoorden
 6. Esther
  4 oktober 2016 at 22:23 (1 jaar ago)

  Ik vind het ook zo mooi….
  Te mooi om dagelijks te gebruiken.
  Bij ons pronkt het in een vitrinekast

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   5 oktober 2016 at 14:35 (1 jaar ago)

   Ik moet eerlijk bekennen dat ik echt alles gebruik van Blond. Het gaat hier dan ook allemaal de vaatwasser in. Nu hopen dat dit natuurlijk goed blijft gaan ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden

Leave a Reply