Mijn favoriete blogs!

blogs

Bloggen is voor mij een echte hobby geworden! Naast bij het bijhouden van mijn eigen blog, lees ik natuurlijk ook heel graag andere blogs. Ik vind het ontzettend leuk om ook een kijkje in het leven van een andere blogger te nemen! In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete blogs zien 🙂

Top 7 favoriete blogs

 1. Kellycaresse.nl: Ik volg Kelly al een lange periode en dat komt doordat er nogal wat overeenkomsten tussen haar en mij zijn. Zo werkt mijn vriend net zoals de man van Kelly bij Defensie, heb ik net als Kelly diabetes type 1, gebruiken we allebei hetzelfde insulinepompje, zijn we even oud én lijkt 1 van onze katten op de kat van Kelly. Hoe toevallig! Dit zorgt natuurlijk wel voor mijn interesse in Kellycaresse.nl
 2. Zazazoo.nl: Een heerlijke beautyblog waar de fijnste producten worden gereviewd en worden voorzien van de mooiste foto’s. Ook leuk is dat Jolanda ons af en toe een kijkje geeft in haar privé-leven en haar dochtertje in the picture verschijnt!
 3. Eiland-meisje.nl: Een van mijn eerste berichten waren de reisverslagen van Curaçao. Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft dit eiland mijn hart gestolen en zou ik het liefste nu weer in het vliegtuig willen zitten! Diana overkwam hetzelfde. Zij werd verliefd op het eiland en heeft besloten te emigreren. Zij deelt haar ervaringen en de mooiste plekjes op Curaçao op haar blog. Erg leuk om te lezen hoe zij haar droom achterna is gereisd!
 4. Lisanneleeft.nl: Lisanne heeft een mind- en lifestyleblog waarin ze haar mooie en minder mooie momenten/herinneringen met ons deelt. Zij heeft namelijk de ziekte van Lyme waardoor ze flink beperkt wordt in haar dagelijks leven. Kortom: Lisanne heeft een erg sterke en hele positieve persoonlijkheid dat letterlijk van haar blog afstraalt!
 5. Beautybybabs.com: Een beautyblog gecombineerd met een stukje privéleven. In haar ‘Keek op de week’ blikt Babs terug op haar week waarin we ook regelmatig haar katjes voorbij zien komen. Babs neemt ook zeker de tijd om uitgebreid te reageren op andermans berichten, erg gezellig! 🙂
 6. Twinkelbella.nl: Een mama-blog waar verschillende onderwerpen de revue passeren. Juist die diversiteit maakt het voor mij één van mijn favoriete blogs!
  Daarnaast vind ik de schrijfstijl van Saskia erg spontaan en windt ze er geen doekjes om, heerlijk!
 7. Vanessablogt.be: Een Belgische blog waar Vanessa blogt over lifestyle en beauty. Leuk om te zien dat Nederland en België soms verschillen van collectie of dat producten bijvoorbeeld eerder of later in de winkel verschijnen.

Volgen jullie deze blogs ook?

Spam jouw blog!

Zo, nu jullie mijn favoriete blogs weten (wat ongetwijfeld nog aangevuld gaat worden…) mogen jullie bij de comments lekker ongegeneerd jullie blog spammen! En wie weet wordt mijn lijstje binnenkort wel aangevuld met jouw blog 😉

Liefs, Manuela

 

17 Comments on Mijn favoriete blogs!

 1. Vanessa
  6 oktober 2016 at 09:47 (1 jaar ago)

  Superlief dat je mijn blog hebt vermeld, dankjewel Manuela! Ik volg de andere blogs trouwens ook allemaal 🙂 liefs!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  6 oktober 2016 at 10:39 (1 jaar ago)

  Ik ken de meeste blog die jij vermeld hebt 😉
  Naar de zal ik op zoek gaan.

  Beantwoorden
 3. Astrid
  6 oktober 2016 at 10:54 (1 jaar ago)

  Wat lief dat je andere blogs in de spotlight zet! Ik lees deze blogs ook allemaal zeer regelmatig. Kellycaresse en eiland-meisje wat minder vaak, maar daar ga ik vandaag weer eens spieken naar aanleiding van jouw blogpost 🙂 Mijn blog ken je al, daar kom je gelukkig al regelmatig langs!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 oktober 2016 at 13:47 (1 jaar ago)

   Absoluut ken ik jouw blog! 🙂 Aanvulling op mijn lijstje 😉

   Beantwoorden
 4. Babs
  6 oktober 2016 at 11:56 (1 jaar ago)

  Lief dat je mij benoemd, ik vind dat altijd een hele eer!
  Eilandmeisje volgde ik ook, vond het zo spannend en stoer dat ze ging emigreren. En zo een prachtig eiland…
  De andere blogs ken ik ook en ik vind jouw blog heel leuk en vooral gezellig! Keep up the good work!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 oktober 2016 at 13:45 (1 jaar ago)

   Dankjewel en graag gedaan natuurlijk 🙂

   Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 oktober 2016 at 17:52 (1 jaar ago)

   Leuke blog heb je Kimberly! Heb me gelijk aangesloten op jouw Social Media kanalen 🙂

   Beantwoorden
 5. Miss
  6 oktober 2016 at 16:58 (1 jaar ago)

  Leuk om te zien nummer 1 & 3 kende ik nog niet ga direct even een kijkje nemen!
  En als we toch mogen spammen…
  Mijn blog is http://www.missprettiness.com
  Deze gaat over beauty, fashion & lifestyle 😉

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 oktober 2016 at 17:53 (1 jaar ago)

   Wat een mooie blog heb jij! 🙂

   Beantwoorden
 6. hillybillybeauty
  6 oktober 2016 at 18:16 (1 jaar ago)

  Ik volg Jolanda, Babs en Vanessa ook inderdaad. ( en nog zo’n tientallen….haha ). Zitten zeker leuke blogs bij!

  Beantwoorden
 7. Saskia
  6 oktober 2016 at 18:43 (1 jaar ago)

  Ah super leuk zeg dat je mij ook noemt. De andere blogs vind ik ook heel erg leuk 🙂

  Beantwoorden
 8. Diana
  6 oktober 2016 at 18:43 (1 jaar ago)

  heel leuk om hier tussen te staan. masha dankiiii 😀

  Beantwoorden
 9. Marsha
  6 oktober 2016 at 23:20 (1 jaar ago)

  De meeste kon ik al! Maar altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen!

  Beantwoorden
 10. Lieke -Life As Lieke
  7 oktober 2016 at 09:24 (1 jaar ago)

  De meeste blogs kende ik al en zijn favorieten! Ik vind het zo heerlijk om te bloggen en andere blogs te volgen en nieuw blogs te ontdekken, zoals de jouwe vandaag. Ik ga je volgen!

  Ik ben pas begonnen met bloggen en mijn blog is http://lifeaslieke.wordpress.com 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   7 oktober 2016 at 18:28 (1 jaar ago)

   Aah lief zeg! Dankjewel! Ik ga snel een kijkje op jouw blog nemen 🙂

   Beantwoorden
 11. recipe script
  24 september 2017 at 20:09 (4 weken ago)

  Ich kenne einige Leute, die aus Kanadakommen. Eines Tages werde ich auch dorthin reisen Lg Daniela

  Beantwoorden

Leave a Reply