Mijn travel wishlist!

luggage-1081872_1920

Oké, dat we van reizen houden is wel duidelijk lijkt me! Zo begonnen we het jaar goed met een stedentrip naar Berlijn! Vandaag laat ik jullie zien wat er nog op onze wishlist staat! Ik ben benieuwd naar welk land/stad jullie al zijn geweest en wat jullie ons zeker kunnen aanraden! 😉

Een tijdje terug plaatste ik een artikel waarin ik schreef in welke landen we al geweest zijn. Vergeten welke landen dat ook alweer waren? Lees dan het artikel terug via deze link! Hoogtijd om nu onze wishlist met jullie te delen!

New York

new-york-668616_1920

Hoewel we wel al eens in Amerika zijn geweest, zijn we nog nooit in New York geweest. Het lijkt me schitterend om dit eens mee te maken en natuurlijk mag dan het Vrijheidsbeeld & Central Park absoluut niet ontbreken! 😀

West-Amerika

the-golden-gate-bridge-1956459_1280

The Grand Canyon! Het lijkt me super gaaf om een helikoptervlucht over de Grand Canyon te maken! Heerlijk slenteren in San Francisco en Los Angeles over de Golden Gate Bridge en het eiland Alcatraz!

Zweden, Noorwegen & Finland

trondheim-2074284_1920

Ik ben gek op een Scandinavisch interieur en dan kan een vakantie naar Scandinavië eigenlijk niet ontbreken! Lekker met de auto in alle vrijheid, rust en natuur genieten van een welverdiende vakantie! Het lijkt mij echt een ideale vakantie om tot rust te komen, (actief) te genieten van de natuur in combinatie met het bezoeken van steden en natuurlijk ook even leuke woonaccessoires te scoren!

Azië

japan-1414759_1920

Hoewel Azië natuurlijk een erg breed begrip is, lijkt het ons ontzettend gaaf om eens op vakantie te gaan naar dit werelddeel. Alleen hebben wij nog geen flauw idee wat onze keus zou worden… Zo hoor ik hele mooie verhalen over Sri Lanka en Bali, maar hoor ik ook hele stoere en gave verhalen over Tokio. Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik me wat zorgen maak over het eten en de hygiëne. Zou natuurlijk hartstikke zonde zijn om doodziek te worden op vakantie! Ik zie de gefrituurde sprinkhanen en vogelspinnen al voor me…!

Zijn jullie al eens in deze landen/steden/continenten op vakantie geweest? Laat je tips en/of ervaringen graag achter bij de comments!

Liefs, Manuela

 

 

 

 

5 Comments on Mijn travel wishlist!

 1. Britt
  28 februari 2017 at 10:15 (1 jaar ago)

  Leuk dat jullie zo’n gevarieerde Travel wishlist hebben! Ik ben zelf twee keer in New York geweest en dat kan ik jullie zeker aanraden! Echt een heerlijke stad ?. Qua (zuidoost) Azië ben ik op Borneo (Maleisische gedeelte en Brunei) geweest en in Kuala Lumpur en op de Perhentians een groep ‘bounty’ eilandjes! Allemaal supermooi qua natuur, cultuur en avontuur. Alleen is er wel een groot verschil met landen die niet Islamitisch zijn.
  Qua hygiene verschilt het waar je komt, maar je hebt er wel veilig eten hoor ;). Je moet alleen wel een beetje goed opletten! Ik zou qua Azië graag nog naar Vietnam, Cambodja en Indonesië willen 🙂

  Verder staan de westlist van de VS en Scandinavië ook nog op mijn wenslijstje!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   1 maart 2017 at 20:15 (1 jaar ago)

   Dankjewel Britt voor je uitgebreide reactie! Nu wil ik niets liever dan onze wishlist afwerken haha!

   Beantwoorden
 2. Babs
  1 maart 2017 at 21:39 (1 jaar ago)

  Ik heb ooit een weekend New York gewonnen (Veronica gids, Fido Dido, ontwerpwedstrijd) en het was heel indrukwekkend. Maar ik vond het ook wel beklemmend op de een of andere manier. Iedereen heeft haast, het is even wennen. Verder was het “net als in de film” je herkent zoveel, echt heel leuk. Aziatische landen lijken wij ook mooi, maar wat je zegt.. vogelspinnen..omg! Ik ben niet zo een held.
  Zweden lijkt mij ook mooi, zeker qua landschap!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   3 maart 2017 at 21:41 (1 jaar ago)

   Wat gaaf dat je ooit een weekend New York hebt gewonnen! Ik ben een paar jaar terug in oktober naar Londen geweest en dat vond ik ook al vrij beklemmend en zo chaotisch 😉

   Beantwoorden

Leave a Reply