Mijn weekend in foto’s #2!

IMG-20170422-WA0005

Het is woensdag, dus tijd voor een nieuwe ‘Mijn weekend in foto’s’! Afgelopen week kreeg ik een kg chocolade en vond het gala plaats! Kijken jullie mee?

Vrijdag 21 april

IMG-20170422-WA0009

Het weekend begint vandaag op vrijdag. In de loop van de middag kwam vriendlief me thuis ophalen in verband met het gala op de KMA. In Breda ligt ‘We love Chocolate‘. Hmmm, een heerlijke winkel vol chocolade en bonbons! Ik ben gek op chocolade en kreeg van mijn vriend een kg (!!!) chocolade! Wat ziet die paaschocolade er schattig uit hé!

DSC_1382

Vorig jaar sliepen we in Novotel Breda. Dat was ons zo goed bevallen dat we besloten dit jaar weer te doen! Het was flink druk op de weg in verband met de start van de meivakantie. Bij aankomst in het hotel kregen we een lekker kopje koffie en heerlijke chocolademousse. Oeps, geen foto gemaakt…! Vervolgens zijn we met de taxi naar de KMA gegaan en hebben we ons klaargemaakt 😉 Ready to party!

IMG-20170422-WA0005

Heb je mijn artikelen over mijn perfecte galajurk en bijbehorende accessoires gemist? Klik dan op de linkjes om het terug te lezen!

Zaterdag 22 april

Na heerlijk en uitgebreid te hebben ontbeten hebben we uitgecheckt en hebben we in Breda een paar motorzaken bezocht.

DSC_1394

Vervolgens zijn we doorgereden naar Maastricht en hebben we gegeten bij de Wok to Go! Jammie!

DSC_1398

Vervolgens thuis aangekomen zijn we lekker op de bank geploft!

Zondag 23 april

DSC_1397

In de ochtend maakte in lekkere croissantjes met chocoladevulling! Die kg chocolade komt goed van pas haha! Verder hebben we zondag lekker rustig aan gedaan en sloten we het weekend af met lekkere hapjes en de serie Vechtershart 😉

DSC_1401

Hoe was jullie weekend? 

Liefs, Manuela

1 Comment on Mijn weekend in foto’s #2!

  1. Babs
    27 april 2017 at 09:06 (1 jaar ago)

    Wat zag je er prachtig uit!

    Beantwoorden

Leave a Reply