Outfit of the Day #5

DSC_1467

Met een selfie stick is het maken van outfit foto’s een stuk makkelijker! Vorige week kocht ik dit jurkje bij Lola Liza, tijd voor een nieuwe Outfit of the Day dus!

Jurkjes, jurkjes en nog een jurkjes

Zoals jullie wel vaker voorbij hebben zien komen, draag ik vaak jurkjes en rokjes. Casual en toch vrouwelijk! Een ideale combi dus 🙂

Lola Liza

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik voor het eerst wat bestelde bij Lola Liza. In september plaatste ik de eerste Lola Liza shoplog 😉 Vorige week was ik met mijn zusje gaan shoppen in winkelcentrum Mediacité in Luik. Daar ligt een Lola Liza winkel waar ik dus niet zomaar langs kon lopen. Ik spotte dit denim jurkje en ging mee naar huis!

Het jurkje was afgeprijsd en kostte maar € 20 😀 Ideaal aan dit jurkje vind ik dat ik hem kan dragen in verschillende seizoenen. In de zomer met de mouwen opgerold en blote benen en in de herfst met een panty en laarsjes.

Schoenen

Onder het jurkje draag ik mijn laarzen van Marco Tozzi. Deze kocht ik in november bij de Durlinger. Ik draag deze laarsjes regelmatig en jullie hebben deze ook al voorbij zien komen in deze Outfit of the Day!

Dragen jullie vaak jurkjes/rokjes?

Liefs, Manuela

4 Comments on Outfit of the Day #5

 1. Babs
  1 mei 2017 at 21:00 (6 maanden ago)

  Dat jurkje is super leuk! Ik hou van jurkjes en zo ook deze! Koopje!

  Beantwoorden
 2. Jessica
  2 mei 2017 at 19:38 (6 maanden ago)

  Leuk zo een spijkerjurkje! Ik heb een spijkerjasje en ben daar zo blij mee!

  Beantwoorden
 3. Romy
  2 mei 2017 at 23:18 (6 maanden ago)

  Wat is dat jurkje onwijs gaaf! Leuke combinatie ook met die mooie laarzen!

  Beantwoorden
 4. Astrid
  4 mei 2017 at 11:14 (6 maanden ago)

  Prachtig jurkje! Staat je heel mooi. De laarzen combineren er ook goed bij.

  Beantwoorden

Leave a Reply