Outfit of the Day #2

dsc_0518

Mijn eerste Outfit of the Day kwam begin november online! Heb je dit gemist? Klik dan hier 😉 Tijd voor Outfit of the Day nummero 2 😀 Ondanks dat ik weer een jurkje aanheb, ben ik toch erg benieuwd wat jullie van deze look en outfit vinden! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en kijk mee naar mijn nieuwe aanwinst!

Vorige week poste ik op Instagram een foto toen ik in de Ikea was. Toen schoot me te binnen dat ik nog foto’s moest maken voor mijn Outfit of the Day dus jullie kunnen nu vast wel al raden waar bovenstaande foto gemaakt is… Precies in de Ikea (lift…) haha 😉 !

Jurkje

Het jurkje heb ik ongeveer een maand geleden besteld via de webshop van Esprit. Het jurkje zit heerlijk (stretch) en is van wat dikker stof dus ideaal voor dit herfstachtige weer! ?Door de plooitjes die in het onderste gedeelte van het jurkje zitten valt het jurkje soepel en speels!

dsc_0528

Panty

Ik ben gek op de panty’s van de Hema. Alle panty’s die ik heb komen daar vandaan. Ik neem altijd de 40 denier panty’s en heb ze in verschillende kleuren. Ze zijn niet duur (€ 2,50 per stuk), ze gaan lang mee en je kunt ze verschillende keren wassen! Voorheen trok ik vaak genoeg mijn panty’s al stuk voor ik de deur uit was… 🙁 (Ergernis nummer 1!!! :|)

Schoenen

Van de week kocht ik deze nieuwe laarsjes bij Durlinger. Ze zijn van het merk Marco Tozzi.
Ik was niet specifiek op zoek naar nieuwe laarsjes maar liep er ‘toevallig’ tegenaan. Hoe gevaarlijk kan het zijn als je een schoenenwinkel in je dorpje hebt liggen… 😀 !
Ik wilde graag platte laarsjes die toch netjes en gekleed zijn en dus gerust onder een jurkje gedragen kunnen worden. Leuk detail vind ik de riempjes aan de zijkant!

dsc_0526

Sieraden

Qua sieraden heb ik niets anders aan dan de Outfit of the Day van vorige week…
Hebben jullie dit gemist? Lees het dan hier terug! 😉

dsc_0477

Wat vinden jullie van deze outfit? Hebben jullie al nieuwe winterkleding gekocht? Ben jij nog op zoek naar een leuk rokje? Neem dan een kijkje op rokken.com 😉 

Liefs, Manuela

8 Comments on Outfit of the Day #2

 1. Babs
  19 november 2016 at 11:41 (2 jaar ago)

  Heerlijk die streepjes, ik heb ook een shirt met streepjes. De combinatie met de rok is heel mooi. Ik ben op zoek naar leuke laarzen die ook onder een rok of jurk staan. Is best een zoektocht.. hoge hakken gebruik ik leuk voor een foto, maar kan er niet op lopen… Ik zoek er net iets tussen in qua hoogte.. en dat is een flinke queste!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   20 november 2016 at 17:06 (2 jaar ago)

   Dankjewel Babs 🙂 Een paar jaar terug liep ik dagelijks op hakken, maar uiteindelijk kreeg ik toch wel veel pijn aan mijn voeten dus draag nu ook vaak alleen maar hakken als ik niet heel veel hoef te lopen of ik koop schoenen met een lagere hak waar ik wel lang op kan lopen 🙂 Deze laarsjes zijn zo laag, dat dit voor mij gewoon ‘platte laarsjes’ zijn 🙂 Succes met jouw zoektocht!

   Beantwoorden
 2. Lieke - Life As Lieke
  19 november 2016 at 12:57 (2 jaar ago)

  Wat een leuke outfit! Ik ben helemaal verliefd op het jurkje haha! Leuke laarsjes ook, ik kocht pas een paar sleehakken laarsjes dingen ehhh hoe noem je dat ook alweer? Laarsjes met een sleehak en sindsdien draag ik bijna geen andere schoenen meer haha! Je hebt trouwens echt prachtig haar!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   20 november 2016 at 17:04 (2 jaar ago)

   Dankjewel Lieke! Bedoel je wedges? 🙂 Helaas zijn dit niet mijn echte krullen… Ik heb wel een slag in mijn haren maar maak deze look vaak met mijn krultang 🙂

   Beantwoorden
 3. Samantha
  20 november 2016 at 13:36 (2 jaar ago)

  wat een leuke outfit! Echte een heel leuk jurkje

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   20 november 2016 at 17:03 (2 jaar ago)

   Dankjewel Samantha! <3

   Beantwoorden
 4. Astrid
  21 november 2016 at 08:26 (2 jaar ago)

  Streepjes zijn altijd goed! Staat je heel erg mooi. En wat een prachtige laarsjes!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   22 november 2016 at 22:06 (2 jaar ago)

   Dankjewel Astrid 🙂 Ben ook erg blij met mijn laarsjes!

   Beantwoorden

Leave a Reply