Outfit of the Day #4

DSC_1265

Long time no Outfit of the Day… Oeps de laatste OOTD was een kerstoutfit in de koude decembermaand ?De lente is inmiddels aangebroken dus hoog tijd voor een nieuwe outfit! ?

Casual

Vandaag heb ik een casual outfit voor jullie én… dit keer geen rokje of jurkje! Maar een witte jeans, een simpel topje opgevrolijkt door een zomerse sjaal en denim sneakers 😉 Hoewel ik eigenlijk altijd mijn haren los draag, ben ik vandaag wel heel casual want zelfs mijn haren draag ik in een staart…

DSC_1264

Haha lang leve de selfie stick! Ik zat er nog aan te denken om de foto wat bij te knippen, maar één arm op een foto staat ook zo raar… ?

De witte jeans is van Levi’s en heb ik in Amerika gekocht voor 20 dollar (!!!). Het effen grijze topje komt van de Hema. De lichtblauwe sjaal met pastelkleurige bloemen komt van de Etos en mijn riem is van Esprit 😉

Denim sneakers

Onlangs spotte ik deze denim sneakers bij de Bristol. Zo nu en dan vind ik het heerlijk om pumps af te wisselen met sneakers. Ik vond deze denim sneakers zo gaaf door de ietwat verweerde look (rafelende randjes en ‘versleten’ plekken aan de zijkant) ?

DSC_1267

Wat vinden jullie van mijn casual outfit? Hebben jullie ook zo een zin in die heerlijke zomerzon? Dat maakt alles net wat mooier! 

Liefs, Manuela

1 Comment on Outfit of the Day #4

 1. 94Alton
  1 augustus 2017 at 19:22 (3 maanden ago)

  Hello admin, i must say you have high quality articles
  here. Your page should go viral. You need initial traffic
  boost only. How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

  Beantwoorden

Leave a Reply