Outfit of the Day #6!

image-2017-06-08 (2)

Wat een heerlijk weer! Daar hoort natuurlijk een leuke zomerse outfit bij! Laatst gaf ik jullie een kijkje in mijn kledingstijl. In het artikel creëerde ik drie leuke zomerse outfits die echt bij mij passen! In deze Outfit of the Day, show ik jullie één van mijn favoriete kledingstijlen die perfect is voor een beginnende zomerzon!

In dit artikel zagen jullie een soortgelijke outfit al voorbij komen: Safari Girl! Een lekker luchtige pantalon met een leuke losvallende top erop!

Esprit Safari Girl

Outfit of the Day

Wie heeft gezegd dat een Outfit of the Day altijd een nieuwe outfit moet zijn?! In tegenstelling… Deze legergroene broek van Vila heb ik al twee jaar en zit nog steeds even heerlijk! De nude-kleurige ballerina’s kocht ik vorig jaar bij de Durlinger en heb ik vorig seizoen dus ook al gedragen 😉

image-2017-06-08 (1)

Hoe leuk is deze zomerse en fleurige top! Zorgt voor een lekker speels effect door de tropische print. Deze top is wel nieuw en kocht ik bij een plaatselijke kledingwinkel. Het materiaal is lekker luchtig en door de losvallende pasvorm een ideale combi!

image-2017-06-08

Nog even op een rijtje:
– Broek, Vila
– Ballerina’s, Durlinger
– Top, Elvira Casual (’t Boetiekske Meerssen)

Wat vinden jullie van mijn kledingstijl en outfit?

Liefs, Manuela

 

 

2 Comments on Outfit of the Day #6!

  1. Free Php Snippets
    24 september 2017 at 20:09 (3 weken ago)

    Is it your post or maybe somebody else wrote it? Because i`m thinking about this situation and i don`t know what to think about it. I`m really confused that.

    Beantwoorden

Leave a Reply