Uit de pers: Limited Edition Provo by Catrice

catrice provo

Catrice komt met Limited Edition producten ? De zogenaamde ‘Provo’- lijn. De samensmelting van lingerie en streetwear die momenteel te zien is op de internationale catwalks dient als inspiratiebron voor deze mooie producten! Tijd voor een sprintje naar de Kruidvat en Trekpleister dus! ?

In deze Limited Edition worden verschillende producten toegevoegd aan de collectie van Catrice, waaronder Cushion powder lips, Volume lash dust en Scented powder! De producten zijn verkrijgbaar van half mei tot en met juni.

Cushion Powder Lips

De Cushion Powder Lips in een roze of lichtpaarse tint geven een intense kleur en creëren een zijdezachte matte finish op de lippen.

C01 Rasperry Belle

 

Consumentenadviesprijs €4,99

Scented Powder

Fijngemalen, transparante body powder met een aangename geur en een subtiele, glanzende finish.

scentedpowder

Consumentenadviesprijs €4,99

Nail Lacquer

Nagellakjes met een iriserend effect en een langdurige formule.

C02 Mauve Magnifique

Consumentenadviesprijs €2,99

Gradation Blush

Zorgt voor een stralende teint: de powder blush in roze of lichtpaars. Iedere blush bestaat uit een lichte glanzende tint en een donkere matte tint die samen blenden voor een mooi kleurverloop.

C01 Rasperry Belle

Consumentenadviesprijs €3,99

Volume Lash Dust

Microfijne, witte poederdeeltjes intensifiëren het volume van de wimpers. Aanbrengen bovenop de mascara. Maak het geheel af met een laatste laag mascara voor een geweldig effect.

C01 Irresistible Eyes

Consumentenadviesprijs €3,99

Eye Palette

Twee glanzende en twee matte oogschaduws in fashionable kleuren met een zijdezachte poedertextuur en een matching eyeliner in ossenbloedrood.

C01 Une Touche ProvoCATRICE

Consumentenadviesprijs €4,99

Wat vinden jullie van deze Limited Edition? Ik heb het genoteerd in mijn agenda en ben erg benieuwd naar de Scented Powder en de Cushion Powder Lips!

Liefs, Manuela

1 Comment on Uit de pers: Limited Edition Provo by Catrice

  1. Lieke
    10 april 2017 at 13:13 (6 maanden ago)

    Ik ben benieuwd naar de Cushion Powder lips.

    Beantwoorden

Leave a Reply