Uit de pers: Salt of the Earth Deo!

Knipsel

De temperatuur stijgt flink in Nederland! Een goede deo is dan ook een echte must! Goed nieuws want, de nieuwste generatie deodorant is gearriveerd in Nederland! Salt of the Earth is een 100% veilige formule gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout waarmee je langdurig beschermd bent tegen nare geurtjes. Voor een fris gevoel, de hele dag!

De deodoranten van Salt of the Earth zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij.
Kortom: 100% natuurlijk, 100% effectief!

knip3

Natuurlijke bescherming

Alle Salt of the Earth deodoranten bevatten een natuurlijk mineraalzout, potassium alum. In Azië wordt dit mineraal al eeuwenlang als natuurlijke deodorant gebruikt. Je brengt het aan onder de oksels en het zoutfilmpje op de huid zorgt ervoor dat er geen onprettige geurtjes ontstaan, zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. De bacteriën die de geur veroorzaken overleven niet in dit zoute milieu; de perfecte natuurlijke oplossing dus! De vraag naar natuurlijke en huidvriendelijke deodorants is enorm toegenomen omdat de generatie van nu graag precies wil weten wat zij op hun huid smeren, zodat ze zich geen zorgen hoeven maken over eventuele schadelijke effecten.

knip2

Voor iedereen

Salt of the Earth heeft deodoranten voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, vegetariër of veganist. Houd je van naturel of een geurtje, een spray of een stick? Salt of the Earth heeft voor ieder wat wils. Bovendien laten Salt of the Earth deo’s geen witte of gele strepen achter op je kleding, superbelangrijk als het om een deo gaat! De sticks zijn lekker zuinig in gebruik en de sprays zijn verrijkt met natuurlijke stoffen als aloë vera, kamperfoelie en lavendel. Niet voor niets is Salt of the Earth in moederland Engeland bekroond met meerdere awards!

De Salt of the Earth familie

Knipsel

Salt of the Earth Classic Stick: De ‘flagship’ geurloze deodorant stick waar het allemaal ooit mee begonnen is, daarom noemen we deze de Classic. Consumentenadviesprijs: € 7,49

Salt of the Earth Natural Spray: De Natural Spray is geurloos en is de eerste (en enige) 100% natuurlijke deodorant die beschermt tegen ongewenste lichaamsgeurtjes en die dankzij huidverzorgende aloë vera ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Consumentenadviesprijs: € 7,49

Salt of the Earth Pure Aura Spray Lavender & Vanilla: De eerste en enige 100% natuurlijke deodorant met een geurtje. Alle zelfde goede eigenschappen van de Natural Spray, maar dan met een heerlijke frisse lavendel & vanille geur. Pure Aura bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën. Consumentenadviesprijs: € 8,49

Salt of the Earth Rock Chick Stick: De ‘flagship’ geurloze deodorant stick in een funky verpakking. Rockt niet alleen de badkamer, maar ook je dag, door je optimaal fris te houden! Consumentenadviesprijs: € 7,49

Meer informatie over deze producten is terug te vinden via Salt of the Earth. De producten zijn te koop bij Etos, Kruidvat, DA en Online Drogist.

Ik heb de deo zelf nog niet getest maar ben erg benieuwd naar de Pure Aura Spray. Ik wissel zelf vaak van deo. Het lijkt namelijk wel alsof ik na een periode van het gebruik van dezelfde deo minder merk van de werking en geur. Dus dan schakel ik weer even over op een andere deo! 

Kennen jullie de producten van Salt of the Earth al? Vergeet vooral niet een kijkje te nemen op hun fleurige en mooie website!

Liefs, Manuela

 

1 Comment on Uit de pers: Salt of the Earth Deo!

  1. job board script
    24 september 2017 at 20:08 (3 weken ago)

    It seems you are getting quite a lof of unwanted comments. Maybe you should look into a solution for that. Hmm…

    Beantwoorden

Leave a Reply