Beauty review: lip dual!

DSC_1180

Vandaag heb ik een leuke beauty review voor jullie! Een heel mooi pluspunt: hij is extreem budgetproof! Benieuwd naar deze lip dual? ?

Lip dual

Voor degene die niet weten wat een lip dual is: het is een lipstick en lipgloss in 1. Aan de ene kant zit de lipstick (stap 1) en aan de andere kant de lipgloss (stap 2). Het nut hiervan is dat de kleur langer op de lippen blijft zitten! ?

Kleuren

DSC_1189

De lip dual is verkrijgbaar in drie kleuren. Tenminste: ik zag drie verschillende kleuren in de winkel liggen 😉
Ik heb gekozen voor de kleur Burgundy, nummer 460. Ik heb namelijk al een rode lipstick van de Etos, maar deze lipstick blijft uiteindelijk achter als een liplijntje. Niet zo mooi als je je lippen niet regelmatig kunt bijwerken. Erg benieuwd was ik dus naar deze lip dual. Zorgt de lipgloss ervoor dat de kleur inderdaad langer mooi blijft…?!

Waar te koop?

Ja, ik heb jullie even in spanning gehouden haha! Deze lip dual is te koop bij de Action voor maar € 0,99! Dat is nog eens budgetproof! ?

Review

DSC_1194

Ik ben heel erg tevreden met deze lip dual! De kleur blijft langer zitten door de lipgloss. Dit maakt de kleur ook een stuk intenser ? Klein nadeel is dat je de lipgloss niet te dik moet aanbrengen, anders loopt de lipgloss iets uit. Maar hé, voor dit geld ga ik zeker nog een andere kleur halen 😉

Hebben jullie de lip dual al gespot bij de Action? Weet iemand van jullie hoeveel en welke kleuren er nog allemaal zijn?

Liefs, Manuela

 

1 Comment on Beauty review: lip dual!

  1. Astrid
    3 april 2017 at 03:21 (7 maanden ago)

    Wat een mooi kleurtje! Hij staat je goed. En dat voor nog geen euro!

    Beantwoorden

Leave a Reply