Shoplog Aachen: DM, H&M, Colloseum & Xenos!

dsc_0741

Zoals jullie misschien wel weten woon ik in het zuiden van Limburg. Een voordeel hiervan is dat ik snel in België en Duitsland ben. Aken ligt op een klein halfuurtje rijden bij mij vandaan, ideaal dus! Afgelopen zaterdag ging ik met een vriendin shoppen in Aken en vergaten we natuurlijk ook niet een rondje te lopen over de Weihnachtsmarkt! ??Benieuwd naar mijn aankopen? Lees dan snel verder 😉

Elk jaar ga ik, vlak voor kerst, samen met een vriendin naar Aken. We gaan dan gezellig shoppen en tegen het einde van de middag naar de kerstmarkt. Gezellig als het buiten donker begint te worden en de lampjes aan gaan! Voor de zuiderlingen onder ons:
‘Daan goon de lempkes aon!’ Haha! ?

DM

Doordat make-up en alle andere verzorgingsspullen in Duitsland stukken goedkoper is dan in Nederland, MOET ik hier altijd even een stop maken! Ik ging natuurlijk niet met lege handen naar buiten en kocht: een primer/basis, highlighter, nagellak, wenkbrauwgel, compact poeder, nagelvijlen en een scheermesje! De schade was in totaal € 20,75 😉

dsc_0727

Omdat ik vrij volle wenkbrauwen heb breng ik deze in model met een borsteltje. Om ervoor te zorgen dat het de hele dag mooi blijft zitten spray ik dan wat haarlak op mijn wenkbrauwen… I know: heel erg slecht voor je huid! Dus besloot ik verstandig te zijn en kocht ik wenkbrauwgel 😉 Ik gebruikte nog geen primer en highlighter maar hoorde hier veel goede verhalen over dat ik besloot dit aan mijn stash toe te voegen! Ik ben benieuwd 😀

dsc_0736

Colloseum

Bij kledingwinkel Colloseum kocht ik een heerlijke grof gebreide grijze trui! Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke gebreide trui met een waterval col. Check ? ! De trui was afgeprijsd en kostte nu nog maar tien euro! Oja, ik kocht ook de roze shopper die afgebeeld staat aan het begin van het artikel, voor maar € 0,50!!!

dsc_0723

Xenos

Bij de Xenos kocht ik dit leuke tafeltje/krukje van zwart draadstaal met een houten deksel! Erg leuk voor op onze computerkamer die onlangs een mini make-over heeft gehad! Heb je het artikel gemist? Klik dan hier om het terug te lezen 😉 Schade: € 25.

dsc_0697

H&M

Tenslotte kocht ik bij de H&M een mooie zwarte satijnen kimono. Maar…aangezien ik deze met geen mogelijkheid mooi op de foto kreeg… kunnen jullie hier klikken om de kimono te bewonderen op de site van de H&M! De kimono kostte € 20 😉

Weihnachtsmarkt

img_20161210_205218

En als we dan toch in Aken zijn moeten we ook even een rondje lopen over de kerstmarkt! Laat het nou net tegen vijven zijn toen we de kerstmarkt opliepen. Door al het shoppen hadden we wel honger gekregen en lustten wij, als echte Bourgondiërs, wel wat lekkers! We lieten ons gaan en we aten kastanjes, reibekuchen, frieten, champignons in knoflooksaus en als toetje: aardbeien omhuld door chocolade! <3
Helaas ben ik helemaal vergeten hier foto’s van te maken…

Zijn jullie al eens in Aken gaan shoppen en/of naar de kerstmarkt geweest?

Liefs, Manuela

11 Comments on Shoplog Aachen: DM, H&M, Colloseum & Xenos!

 1. Babs
  13 december 2016 at 10:23 (2 jaar ago)

  Ik ben 1 keer in Aken geweest, mooie stad. Toen had ik nog geen blog en weinig geshopt eigenlijk… Dat tafeltje van Xenos vind ik leuk en die trui! Leuke kimono, zoiets wil ik al tijden!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   15 december 2016 at 23:46 (2 jaar ago)

   Dankjewel Babs! Ben ook echt blij met mijn aankoopjes 🙂

   Beantwoorden
 2. Iris
  13 december 2016 at 12:51 (2 jaar ago)

  Ik zou willen dat ik dicht bij de grens woonde, dan ging ik wekelijks naar de DM :’) Leuke aankopen!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   15 december 2016 at 23:46 (2 jaar ago)

   Haha ik denk dat als ik nog dichterbij woonde ik er idd ook wel wekelijks te vinden was Haha! Hoezo verslaafd? ??

   Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   15 december 2016 at 23:45 (2 jaar ago)

   Dankjewel Lieke 🙂

   Beantwoorden
 3. Romy
  14 december 2016 at 22:56 (2 jaar ago)

  Wat heerlijk om zo dichtbij de grens te wonen! Ik ben inmiddels door iedereen razend benieuwd geworden naar de DM 🙂 Leuke aankopen heb je gedaan! Vooral die trui vind ik gaaf!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   15 december 2016 at 23:45 (2 jaar ago)

   Dankjewel Romy! Ik ben ook echt bli met mijn trui hihi! Zit heerlijk! ??

   Beantwoorden
 4. Business Directory Script
  24 september 2017 at 16:17 (10 maanden ago)

  Finding this site made all the work I did to find it look like nothing. The reason being that this is such an informative post. I wanted to thank you for this special read of the subject. I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

  Beantwoorden
 5. borvestinkral
  15 november 2017 at 23:41 (8 maanden ago)

  Heya this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  Beantwoorden

Leave a Reply