Shoplog Boohoo.com: galajurk!

DSC_1118

Het was flinke zoektocht, maar ik heb mijn perfecte galajurk gevonden! Elk jaar wordt er op de KMA in Breda een gala georganiseerd. Dit jaar ga ik voor de tweede keer naar dit gala en dat kan natuurlijk niet in dezelfde jurk als vorig jaar, toch? Haha! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Boohoo.com

Na flink wat speurwerk op internet, kwam ik bij poging 100 terecht bij Boohoo.com! Ik scrolde naar beneden en liep tegen een prachtige galajurk aan die ein-de-lijk voldeed aan alle eisen! En de jurk was ook nog voorradig in mijn maat! 😀 Ik plaatste mijn bestelling op zondag en vrijdag had ik de jurk in huis! Lekker snelle bezorging dus! Ook handig om te weten: bestel je voor meer dan € 50 euro dan betaal je met de code NED50 geen verzendkosten! Dat scheelt toch weer 7 euro 🙂

Eisen

Oké, ik noemde het zojuist al… Ik was op zoek naar een jurk die zou voldoen aan bepaalde eisen, zoals:
– minimaal enkellengte (verplichte dresscode gala);
– V- hals;
– brede schouderbandjes;
– niet zwart;
en mooie decoratie op het bovenlijfje! Check, check, dubbelcheck! ?

Dé galajurk

Het is een lange donkerblauwe avondjurk die bestaat uit twee lagen. De jurk valt tot op de grond maar met hakken eronder valt de jurk perfect! Het bovenlijfje heeft een V-hals en is versierd met pailletten en kraaltjes! ✨

DSC_1125

DSC_1122

Er is alleen 1 maar… Ik vind het decolleté wat aan de diepe kant en zou het graag op de een of andere manier wat meer willen bedekken. Maar hoe?! Een zwart topje eronder: nee dat is niet mooi, dat heb ik namelijk al geprobeerd… Na even snel te hebben gegoogeld kwam ik uit bij een bosum button. Ik had hier nog nooit van gehoord maar misschien is dit wel een goede optie! ?

Wat vinden jullie van mijn galajurk en hebben jullie nog tips voor mij om het decolleté wat meer te bedekken? 

Liefs, Manuela

2 Comments on Shoplog Boohoo.com: galajurk!

  1. Vanessa
    11 maart 2017 at 14:53 (1 jaar ago)

    Wauw, wat een prachtige jurk. Jij zal alvast schitteren op het gala! Zo’n bosum button lijkt me handig om je decolleté wat meer te bedekken, verder heb ik niet echt tips eigenlijk.

    Beantwoorden

Leave a Reply