Mijn 5 favoriete series!

popcorn-1614707_1280

Heerlijk… Lekker op de bank (natuurlijk onder een dekentje) series kijken❤! Ik ben gek op series en als ik eenmaal een goede serie heb gevonden, dan wil ik het liefst niet meer stoppen met kijken? ! ‘Nog één aflevering’ denk ik dan, maar vervolgens ben ik alweer drie afleveringen verder. Herkenbaar ? ? Benieuwd welke vijf series ik nu volg?

1. Nieuwe buren

Met stip op nummer 1 staat seizoen 2 van Nieuwe Buren. Heerlijke dramaserie vind ik dit. Ik ben afgelopen weekend begonnen met het kijken van seizoen twee (10 afleveringen) en we hebben nu nog maar drie afleveringen te gaan… Inderdaad ‘we’, want mijn vriend en ik kijken deze serie samen! Absoluut geen chicklit dus! Het tweede seizoen van ‘Nieuwe Buren’ is onder andere te bekijken via Videoland.

2. Celblok H

Ook het vierde seizoen van Celblok H is vanaf 9 januari op de televisie te zien! Celblok H is ook een Nederlandse dramaserie die gaat over het leven in een vrouwengevangenis. (Hoezo, ik ben gek op Nederlandse dramaseries…?)   In de serie ‘volg’ je als het ware een paar personages die natuurlijk niet braaf hun straf uitzitten… 😉

3. Dagboek van een Callgirl

De serie Dagboek van een Callgirl is wederom een Nederlandse serie en geeft je een kijkje in het leven van een Callgirl die daarnaast ook nog een doodnormaal burgerlijk leven leidt. De serie werd in 2015 uitgezonden. Ik heb deze serie dus al een tijdje geleden gezien. De herhalingen zijn nu op televisie dus zo af en toe kijk ik zeker nog eens een aflevering terug. Helaas is er maar 1 seizoen van gemaakt, dus hopelijk komt er snel een vervolg! 😀

4. Westworld

Westworld is vanaf oktober 2016 te zien op HBO. Helaas is HBO gestopt met uitzenden in Nederland per 1 januari 2017 🙁 De afleveringen zijn gelukkig wel nog terug te vinden op internet. Westworld is als het een ware een soort van ‘vakantiepark’ waar mensen tegen een hoge prijs zich kunnen wanen in een westerns leven. De bevolking van het park zijn geprogrammeerde robots die keer op keer verschillende verhaallijnen kunnen spelen met de ‘bezoekers’. Wat je dan verwacht, gebeurt natuurlijk: de kunstmatige intelligentie van de robots, groeit, ontwikkelt, evolueert en komt in opstand. In het begin dacht ik: ‘Hmmm, ik weet niet wat ik ervan moet vinden…’ Maar na aflevering twee kwam ik er helemaal in! Ook deze serie is zeker een aanrader om met je vriend te kijken!

5. The Night Of

The Night Of is een Amerikaanse serie die in 2016 ook op HBO werd uitgezonden en bestaat uit acht afleveringen. De Pakistaan-Amerikaanse student Nasir “Naz” Khan leent stiekem de taxi van zijn vader om naar een feestje te gaan. Als hij de weg kwijt is stapt er een mooie jonge vrouw in die denkt dat Naz taxichauffeur is. Ze gaan samen een stukje rijden en eindigen bij haar thuis. Later die nacht wordt Naz wakker en blijkt de vrouw, Andrea, vermoord. De politie stelt een onderzoek in en Naz is meteen de hoofdverdachte.

Oké, ik denk dat het wel duidelijk is van welke series ik houd! Zolang er maar spanning, drama en een tikkeltje romantiek in zit haha! Als ik s’avonds alleen ben zit ik bijna altijd achter de pc te bloggen en kijk ik niet zo vaak series. Ik vind het des te leuker om samen met mijn vriend op de bank te hangen en samen een serie te kijken! (Hoezo burgerlijk?! Haha)

Ken je bovenstaande series en volg je er op dit moment één? Welke serie zou je me kunnen aanraden? Laat het me weten bij de comments 😉

Liefs, Manuela

 

7 Comments on Mijn 5 favoriete series!

 1. MamaIssues
  18 januari 2017 at 19:42 (1 jaar ago)

  Hier ook een celblok h fan!!
  Echt een hele goede, spannende serie
  Eigenlijk niet Nederlands zo goed 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   23 januari 2017 at 18:58 (1 jaar ago)

   Haha MamaIssues! Als je Celblok H een goede serie vindt, dan is Nieuwe Buren misschien ook wel wat voor jou 🙂

   Beantwoorden
 2. Daisy Dingen
  19 januari 2017 at 02:51 (1 jaar ago)

  Ik weet niet of je stranger things al hebt gezien? Maar wauw, wat is dat een geweldige serie! Er is pas 1 seizoen van uit, maar ik heb gehoord dat ze al wel met een tweede bezig zijn! Ik heb wel van Celblok H gehoord, ook wel eens een aflevering gezien maar nooit echt gevolgd. Dagboek van een callgirl heb ik ook gevolgd! Vind het ook nog steeds jammer dat er nog geen nieuw seizoen van is…. De andere series van je lijstje ken ik niet 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   23 januari 2017 at 18:58 (1 jaar ago)

   Stranger Things ken ik nog niet, snel even trailer bekijken 🙂

   Beantwoorden
 3. Romy
  19 januari 2017 at 08:51 (1 jaar ago)

  Die drie Nederlandse series ken ik ook en ben ik echt groot fan. Sowieso heb ik een groot zwak voor de meeste Nederlandse series 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   23 januari 2017 at 18:57 (1 jaar ago)

   Ik vind de meeste Nederlandse series ook echt leuk 😀

   Beantwoorden
 4. lowest unique bid script
  24 september 2017 at 20:08 (10 maanden ago)

  I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Exceptional work!

  Beantwoorden

Leave a Reply