Update: mijn Blond Amsterdam collectie!

DSC_1598

Een van mijn eerste blogposts ging over mijn Blond Amsterdam collectie. Wat werd dat artikel goed bekeken! Inmiddels heb ik nog een paar items aan mijn collectie mogen toevoegen, tijd voor een update dus!

Blond Amsterdam BBQ- lijn

Laatst liepen we door de Intratuin toen mijn vriend zei ‘Wat een leuke lijn van Blond!’ Hoe ‘toevallig’ dan ook dat we dit cadeau hebben gekregen!

DSC_1607
DSC_1608

DSC_1610

Blond Amsterdam City- lijn

Ik vind de City-lijn van Blond Amsterdam erg leuk! Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat wij wel houden van een reisjes hier en daar! Dan mag een item uit deze lijn dus niet ontbreken 😉 Ik kreeg deze kom onlangs van een vriendin. Tijdens ons eindexamenjaar hadden wij een schoolreisje naar Parijs waar de nodige herinneringen tot stand zijn gekomen die nu nog steeds regelmatig ter sprake komen!

DSC_1596

Blond Amsterdam Home- lijn

Hoe gezellig zijn deze items! Hoewel ik het heerlijk vind om een reis te maken en er lekker op uit te gaan, ben ik ook een echte huismus. De katten op de mokken spreken natuurlijk voor zich!

DSC_1604

Accessoires

Blond Amsterdam heeft naast servies ook andere gezellige accessoires! Deze leuke en vrolijke theedoek hangt gezellig in onze keuken.

DSC_1598

En hoe leuk is deze handzeep? Ruikt heer-lijk!

DSC_1600

Welke items willen jullie nog graag aan jullie collectie toevoegen? Ik vind de pizzaborden erg gaaf en nog een paar ontbijtbordjes en kommetjes kan ik ook nog wel gebruiken! 🙂

Liefs, Manuela

 

 

2 Comments on Update: mijn Blond Amsterdam collectie!

  1. Marja
    17 mei 2017 at 17:41 (1 jaar ago)

    Ik wacht op de nieuwe cakeschaal. Die is super gaaf!

    Groetjes Marja

    Beantwoorden

Leave a Reply