Update: mijn favoriete blogs!

laptop-1483974_1920

Alweer een paar maanden bevind ik me in de blogwereld ? ! Ik vind het heerlijk om een kijkje te nemen op andere blogs en me mee te laten slepen in hun artikelen! Begin oktober plaatste ik een artikel over ‘Mijn favoriete blogs!’ ❤ De afgelopen paar maanden heb ik nog zoveel meer leuke blogs ontdekt! Tijd voor een update dus! ?

In oktober verscheen dit artikel over mijn favo blogs! Dit waren er toen welgeteld 7! Inmiddels is dit lijstje een stuk langer geworden! Dat maakt het gelijk ook wel een stuk lastiger om alle blogs dagelijks te volgen… Hoewel ik me dit eerst zelf wel had opgelegd, heb ik dit ‘moetje’ nu iets laten veren. Want eerlijk is eerlijk: soms heb ik tijd te kort en baal ik ervan dat een dag maar 24 uur heeft! Vast en zeker wel herkenbaar?! ?

Top 7 favo blogs!

Ik breid mijn lijstje van 7 favoriete blogs nu uit naar maar liefst 20 (!) favoriete blogs. En ik het maar gek vinden dat ik niet elke dag tijd heb om deze blogs te volgen… Laten we bij het begin beginnen!

Onderstaande blogs waren in het begin mijn top 7 blogs. Waarom juist deze blogs? Dat kun je terug lezen in het artikel dat in oktober verscheen!

 1. Kellycaresse.nl
 2. Zazazoo.nl
 3. Eiland-meisje.nl
 4. Lisanneleeft.nl
 5. Beautybybabs.com
 6. Twinkelbella.nl
 7. Vanessablogt.be

Uitbreiding van mijn lijstje!

Bovenstaande lijstje vul ik aan tot ik mijn 20 favoriete blogs heb bereikt! ?

8. Hillybillybeauty.nl: Ze schrijft over van alles en nog wat! Ook is ze gek op het merk Tante Betsy! Leuk om te zien dat iemands favo kledingmerk terug komt in haar blog(artikelen)!
9. Lifebyjess.nl: Jessica geeft je een kijkje in haar leven, waar ze onder andere heel eerlijk is. Niet alles verloopt namelijk altijd over rozen… ?
10. Lifeaslieke.wordpress.com: Lieke is ook nog niet zo heel lang aan het bloggen. Lijkt om de ervaringen van een jonge beginnende blogger te lezen!
11. Mamatothemax.nl: Marjon, woont net als ik, in Zuid Limburg! Via KellyCaresse.nl ben ik bij deze mama-lifestyle blog terecht gekomen. Marjon geeft een kijkje in haar leven als moeder van twee meisjes. Onlangs is ze voor de tweede keer bevallen! ?
12. Vakervrolijk.nl: Romy straalt heel veel positiviteit uit met haar blog! Van haar artikelen word je inderdaad echt vrolijk! Ook plaatst Romy artikelen die je echt aan het nadenken zetten!
13. Mevrouwmiauw.nl: Het is vast niet onopgemerkt gebleven maar ook wij hebben hier in huis ook twee van die gekke lieve kattenpoezels rondrennen! Dus het volgen van deze blog kan niet ontbreken! Naast katten ‘in the picture’ te zetten besteedt ze ook aandacht aan fair fashion en beauty! ?
14. Teddlicious.nl: Tedje geeft ons een kijkje in haar leven als freelancer en blogger! Tedje ken ik via vrienden van ons. Zo hebben Tedje en ik laatste afgesproken en gekletst over bloggen! Ideaal dus dat zij onlangs verhuisd is naar Zuid Limburg!
15. Marushilifestyle.nl: Een blog met Lifestyle, fashion én beauty! Prachtige foto’s komen op haar site voorbij!

blog-684748_1920
16. Meergeldminderstress.nl: Een leerzame en interessante blogs boordevol met handige bespaartips! ?
17. Marlowandeve.nl: Een jonge blog die wordt gerund door drie toffe meiden. Deze vriendinnen hebben allemaal een verschillend leven wat juist zorgt voor lekker veel variatie op hun blog!
18. Burgertrutjes.nl: Een blog van Marleen en Jonna die artikelen op heerlijke nuchtere en soms ook sarcastische manier omschrijven! Heerlijk die eerlijkheid! En natuurlijk ook veel lachen, gieren en brullen! Het leven is volgens hun namelijk te kort om er niet met volle teugen van te genieten! ?
19. Diolifestyle.nl: Deze blog heb ik pas een paar weekjes geleden ontdekt, maar ik kan me zo vinden in haar artikelen. Zo schrijft ze onder andere over dingen die haar bezig houden zoals bijvoorbeeld keuzestress! Heerlijk die herkenning haha!
20. Diamondsforbreakfast.nl: Last but not least! Deze blog staat boordevol met handige blogtips! Ideaal voor mij dus! ?

Zoals jullie kunnen zien is het een flinke update! Kennen jullie bovenstaande blogs al? En voor de mede-bloggers onder ons: volgen jullie ook andere bloggers? Zo ja, hoeveel en hoe vaak?

Liefs, Manuela

10 Comments on Update: mijn favoriete blogs!

 1. Lieke
  2 februari 2017 at 09:31 (1 jaar ago)

  Wat een leuk lijstje. Veel kende ik er nog niet dus daar ga ik eens een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 2. Jessica
  2 februari 2017 at 15:44 (1 jaar ago)

  Wat leuk dat je mij noemt! Je bent echt een trouwe lezers en ik bij jou…

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 februari 2017 at 20:20 (1 jaar ago)

   Aah lief, dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 3. Lien Robberechts
  2 februari 2017 at 17:34 (1 jaar ago)

  Ik volg ook zoveel blogs, waaronder de jouwe dus 😀 Een Belgische fan, haha 😀

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 februari 2017 at 20:21 (1 jaar ago)

   Aah Lief zeg! Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 4. Marsha
  3 februari 2017 at 21:30 (1 jaar ago)

  Super leuk om te lezen dat ik op je lijstje sta! hihi ^^

  Beantwoorden
 5. Romy
  3 februari 2017 at 21:56 (1 jaar ago)

  Wauw, wat onwijs leuk en lief dat je mijn blog noemt! Dankjewel 🙂

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 februari 2017 at 20:21 (1 jaar ago)

   Graag gedaan Romy 🙂

   Beantwoorden
 6. Marlow&Eve
  5 februari 2017 at 21:18 (1 jaar ago)

  Super leuk dat wij tussen jou lijstje staan ♡♡

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   6 februari 2017 at 20:21 (1 jaar ago)

   Hihi graag gedaan 😀

   Beantwoorden

Leave a Reply