Veranderingen op Lifeaholic.nl!

DSC_0633

Onlangs deelde ik met jullie mijn blog struggles en mijn blogdoelen voor 2017! Hoewel ik om de dag een nieuw bericht post, merk ik zelf dat er een stukje structuur mist… Achter de schermen ben ik flink in de weer met mijn blog en er zitten leuke dingen aan te komen! Maar… ook heb ik besloten veranderingen op Lifeaholic.nl aan te brengen! Natuurlijk zijn jullie, mijn lezers en volgers, de eerste die hiervan op de hoogte moeten zijn, dus bij deze 😉

Op Lifeaholic.nl verschijnen hele diverse en uiteenlopende berichten. Uiteraard met opzet, want ik wilde mezelf niet binden aan Ă©Ă©n bepaald onderwerp! Missie geslaagd denk ik zo! Ook blog ik regelmatig over mijn ervaringen in de blogwereld/met bloggen. Zo stelde ik blogdoelen op voor 2017 en plaatste ik onlangs een artikel over mijn blog struggles! Wil je deze artikelen teruglezen? Klik dan op de linkjes 😉

Structuur…?!

Vanaf het moment dat Lifeaholic.nl online ging had ik mezelf voorgenomen om om de dag een blogbericht te plaatsen. Hoewel ik heel graag elke dag een artikel zo willen plaatsen, weet ik dat dit momenteel helaas niet haalbaar is… Doordat ik om de dag een artikel plaats, verspringt dit dus elke week en zijn er geen vaste blogdagen. Ik heb geprobeerd om alle artikelen voor een hele week/twee weken vooruit te werken. Dit werkte in het begin prima maar ik merkte dat dit niet dĂ© oplossing voor mij was. Op 1 dag een handvol artikelen wegtikken werkte voor mij niet prettig en kwam het er op neer dat ik artikelen maakte om maar een artikel te kunnen plaatsen… Toen ben ik artikelen wat meer last minute gaan typen, maar ook dit werkt niet handig… ?

adult-1852907_1920

Verandering 1

Ik heb er lang over na moeten denken, maar op het moment dat ik dit artikel typ hak ik de knoop door ?.  Ik ga artikelen op vaste publicatiedagen inplannen. Jullie kunnen van mij sowieso een artikel verwachten op dinsdag, donderdag & zaterdag. Natuurlijk zal ik zo nu en dan ook extra artikel plaatsen. Deze zullen dan random gepubliceerd worden. Na veel wikken en wegen heb ik de knoop dan toch doorgehakt… Ik zou het hartstikke jammer vinden als ik hierdoor minder lezers/volgers heb, maar het maken van kwalitatief goede artikelen vind ik veel belangrijker dan het schrijven van kwantitatieve artikelen. Maar…

Verandering 2

… daar staat wel tegenover dat ik wil proberen om elke dag iets te delen via mijn social media kanalen op Facebook, Instagram en Twitter. Nu plaats ik vooral iets op deze kanalen als een nieuw artikel online komt! Maar daar wil ik verandering brengen!

Knipselchange

Kortom: Lifeaholic.nl blijft dé blog uit het zuiden van Nederland over Lifestyle, Beauty & Travel waar je terecht kunt voor uiteenlopende onderwerpen mét vooral veel G-ezelligheid! Vergeet Lifeaholic.nl niet te volgen op Facebook en Instagram!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze veranderingen vinden. Laat gerust een reactie achter bij de comments! 😉

Liefs, Manuela

4 Comments on Veranderingen op Lifeaholic.nl!

 1. Jenny - IkReis
  9 februari 2017 at 09:22 (8 maanden ago)

  Vooruit plannen en vaste publicatiedaheb geeft mij zo veel meer rust!

  Succes met het vinden van een ritme.

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   14 februari 2017 at 21:53 (8 maanden ago)

   Dankjewel Jenny! Hopelijk heb ik het ritme snel te pakken 🙂

   Beantwoorden
 2. Astrid
  9 februari 2017 at 10:00 (8 maanden ago)

  Slim om vaste dagen in te plannen, dat geeft structuur! En vooral blijven doen wat je leuk vindt!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   14 februari 2017 at 21:53 (8 maanden ago)

   Ik ben benieuwd! Hopelijk heb ik de structuur snel gevonden!

   Beantwoorden

Leave a Reply