Mijn weekend in foto’s #1!

DSC_1320

Afgelopen weekend was het Pasen! Lekker een dagje extra vrij. Benieuwd wat ik dit weekend heb gedaan? Neem dan een kijkje tussen mijn foto’s 😉

Nieuwe rubriek

De oplettende lezer is het misschien al opgevallen. Ik probeer een ritme te vinden in het publiceren van artikelen. Op dit moment vind ik maandag, woensdag en vrijdag wel fijne publicatiedagen. Het leek me leuk om een rubriek op te starten: Mijn weekend in foto’s. Vandaag de eerste keer dat deze rubriek online komt en ik heb direct een aandachtspunt voor mezelf: méér foto’s maken! In gedachten had ik wel meer foto’s gemaakt, maar dit blijkt toch wat tegen te vallen haha! ?

Zaterdag 15 april

Vandaag startte de dag lekker rustig. In de middag nog wat boodschappen gehaald voor de Paaslunch en mijn nagels gelakt met gelpolish.

In de avond kookte ik (volkoren) spaghetti met lekker veel groente en verse gehaktballetjes!

DSC_1325

Tijdens het avondeten besloten we naar de bioscoop te gaan: Fast and Furios 8! Hebben jullie de film ook al gezien?

Zondag 16 april, Eerste Paasdag

Zondag was het eerste Paasdag. Tijd voor een lekkere Paasbrunch dus!
DSC_1327In de avond maakte ik een simpele, snelle maar lekkere maaltijd klaar met asperges, varkenshaas en pommes duchesse. Het recept hiervan publiceerde ik op maandag 17 april.

DSC_1336

In de middag hebben we de voor- en achtertuin zomerproof gemaakt. Gras gemaaid en geverticuteerd, geschoffeld et cetera. Ondanks we geen al te grote tuin hebben, gaat hier toch flink wat tijd in zitten… Maar nu kunnen we weer heerlijk genieten in de tuin! Laat de zon maar komen!

DSC_1330

In de avond keken we lekker een filmpje op de bank!

Maandag 17 april, Tweede Paasdag

Op tweede Paasdag stond Paasbrunch nummer twee op het programma! Lekker! Helaas vergeten een foto te maken… Oeps! In de middag nog even bij familie geweest en vervolgens op naar Intratuin om een paar planten en bloemen te halen. We waren helaas niet de enige. Jeetje wat een drukte, maar gelukkig wisten we precies wat we nodig hadden en waren we binnen een kwartier weer buiten!

DSC_1332

Experiment: gaan katten ook echt in het vierkantje zitten? Ik las dit laatst op internet en probeerde dit uit met washi-tape! Elmo en Balou waren erg nieuwsgierig maar of dat nu kwam door het vierkantje of door de tape…? De washi-tape heeft in ieder geval nog geen vijf minuten op de vloer geplakt… Haha Balou sprong er in ieder geval letterlijk in! ?

Hoe was jullie Paasweekend? En wat vinden jullie van deze rubriek?

Liefs, Manuela

 

Leave a Reply