Mijn weekend in foto’s #3!

DSC_1549

Het is weer woensdag, de week is doormidden en vandaag laat ik jullie zien wat ik afgelopen weekend heb gedaan! Mijn vriend was afgelopen zaterdag jarig, dus tijd voor een feestje!

Zaterdag 6 mei

Hieper de piep hoera! Mijn vriend was zaterdag jarig! Op de site Lekkerensimpel.com kwam ik een recept voor een Caramel Shortcake tegen. Nog nooit gemaakt dus dat moest even geprobeerd worden. Benieuwd naar het recept en of het smaakte? Klik dan hier om het artikel van afgelopen maandag terug te lezen 😉

DSC_1546

Normaal gesproken hangen wij geen slingers of ballonnen op, maar ik besloot om hier nu verandering in te brengen. In de nacht van vrijdag op zaterdag had ik mijn wekker om half twee gezet om alles op te hangen. Ik ben bijna 40 minuten bezig geweest om de ballonnen op de goede plek te krijgen en om ze op te kunnen hangen haha… ?
Hij is in ieder geval niet wakker geworden van mijn gestommel haha!

DSC_1549

Nadat we hadden uitgeslapen en hadden geluncht had ik een verrassing geregeld. Samen met een ander stel zijn we gaan bowlen en borrelen. Een geslaagde middag!

DSC_1554

Vervolgens zijn we lekker gaan eten bij een Italiaans restaurant. Laat die zon maar komen, want het was heerlijk zo op het terras! In de avond haalden we wat lekkers. Onder andere deze heerlijke Magnum pint. Natuurlijk bleef van deze beker niets over…Hmmm!

DSC_1556

Zondag 7 mei

Omdat ik 13 dagen na de verjaardag van mijn vriend jarig ben, hadden we alvast een cadeaubon voor een ontbijt bij Angelati gekregen. We besloten om de bon direct zondagochtend in te wisselen voor een heerlijk ontbijt/lunch! Het was heer-lijk!

DSC_1558

Een heerlijke luxe koffie als ‘toetje’! Dat wil ik elke zondag wel 😀

DSC_1559

Vervolgens zijn we in de middag nog op bezoek geweest bij familie en haalden we in de avond een frietje. Helaas sloten we onze zondag niet zo fijn af, want de vaatwasser was kapot. We hadden gelijk een nieuwe besteld, maar dat betekende dus dat de oude vaatwasser losgekoppeld en uit de keuken gehaald moest worden en dat verliep niet helemaal soepel… Maar gelukkig staat de nieuwe vaatwasser nu gelukkig weer op zijn plek en kan de afwasborstel weer terug het keukenkastje in!

DSC_1560

Hoe was jullie weekend? In de volgende rubriek ‘Mijn weekend in foto’s’ neem ik jullie mee naar ons verjaardagsfeest dat we komend weekend houden voor onze familie en vrienden!

Liefs, Manuela

3 Comments on Mijn weekend in foto’s #3!

 1. Babs
  10 mei 2017 at 16:03 (5 maanden ago)

  Magnum white! Dat is smullen! Wat een leuke dingen hebben jullie gedaan!
  Onze vaatwasser is ook kapot, hij staat er nog wel. Nu wassen wij met de hand af en eigenlijk valt het werk wat je eraan hebt best mee.
  En natuurlijk nog gefeliciteerd! Leuk dat je de kamer versierd hebt, maakt het altijd iets feestelijker vind ik 🙂

  Beantwoorden
 2. Romy
  10 mei 2017 at 23:27 (5 maanden ago)

  Dat klinkt als een heerlijk weekend. Nog gefeliciteerd! En superleuk dat je zelfs de kamer hebt versierd voor je vriend 🙂

  Beantwoorden
 3. Photo Gallery Script
  24 september 2017 at 20:07 (3 weken ago)

  Thanks for your recommendations on this blog. One thing I want to say is that purchasing electronic products items over the Internet is not something new. The fact is, in the past several years alone, the marketplace for online electronic devices has grown noticeably. Today, you’ll find practically any kind of electronic device and tools on the Internet, ranging from cameras and also camcorders to computer elements and video games consoles.

  Beantwoorden

Leave a Reply