Mijn weekend in foto’s #4!

DSC_1624

Time to check out my weekend ? ! Zo ging ik afgelopen weekend naar het Trek Festival in Maastricht en haalde ik mooie bloemen in huis? ! Hoe was jullie weekend?

Zaterdag 20 mei

De dag na mijn verjaardag dus tijd om de slingers op te ruimen! De slingers maakte plaats voor het muurornament van Vt Wonen die jullie onlangs in dit artikel voorbij hebben zien komen! Ik ben erg blij met het eindresultaat en past perfect in ons interieur! 😀

DSC_1619

 

Ook fleurde ik het huis wat op met een bosje bloemen en mooie orchidee.

DSC_1617 DSC_1618

In de middag gingen we lekker lunchen bij Coffeelovers! Onze favoriet: Focaccia Carpaccio en een lekker Granita! ?

DSC_1614

In de avond aten we bij familie en bestelden we lekker Grieks. Oeps, vergeten foto’s te maken! (Soms vergeet ik het echt compleet, maar ik doe mijn best er zoveel mogelijk te maken!)

Zondag 21 mei

Dit weekend stond het stadspark in Maastricht in het teken van festival Trek (Foodtruck festival). Op de fiets gingen we hier in de middag heen! Wat een drukte maar wel erg gezellig!

DSC_1621

Dit ijs was zooo lekker. Mijn favoriete ijssmaak is mint-chocolade. Drie keer raden welk ijs ze verkochten!!! ❤

DSC_1620

Vervolgens kwam ons een heerlijke kokos geur tegemoet en kwamen we uit bij een kraampje die kokosgebakjes verkocht! Hmmmm!

DSC_1625

Na een rondje te hebben rondgelopen zijn we gaan eten bij Burgerlijk in Maastricht. Een echte aanrader voor als je een lekkere en ietwat apartere burger wilt eten. Hele goed prijs-kwaliteitsverhouding en net even wat anders dan een burger bij de frituur! We sloten het weekend af met een lekker tequila biertje mét limoen! ?

DSC_1624

Hoe was jullie weekend?

Liefs, Manuela

 

1 Comment on Mijn weekend in foto’s #4!

  1. Shopping Script
    24 september 2017 at 20:07 (3 weken ago)

    Excellently written article, doubts all bloggers offered the same content because you, the internet is a greater place. Please keep it up!

    Beantwoorden

Leave a Reply