Mijn weekend in foto’s #5!

 

DSC_1633

Pfoe wat een weertje de laatste paar dagen! Hebben jullie afgelopen weekend ook zo genoten van het heerlijke weer? Wij wel ☀ Ideaal motor-weer dus tijd voor een nieuwe motor 😉

Zaterdag 27 mei

Na donderdag vrij te hebben gehad moest ik vrijdag nog een dagje werken en begon het weekend voor mij op zaterdag. Mijn vriend had een andere motor gekocht die we zaterdagochtend zijn gaan ophalen. Hij met de ‘inruilmotor’ richting de motorzaak en ik met de auto. Natuurlijk nam ik ook even een kijkje in de showroom en viel mijn oog op deze mooie groene motor! Helaas heb ik geen motorrijbewijs… ?

IMG-20170528-WA0000

Vervolgens heb ik in de middag nog even aan mijn blog gewerkt en het artikel van afgelopen maandag geschreven: Uit de pers: Salt of the Earth Deo! 

knip3

Tegen het einde van de middag zijn we met familie en vrienden gaan barbecueën! Bloedje heet was het maar wat smaakte het goed! Zon + BBQ = genieten! ?

bbq-1832473_1920

Later op de avond zijn we naar de bioscoop geweest. Schaam, schaam, maar ik had nog geen film van Pirates of the Caribbean gezien…! Ik dacht zelf dat ik het niets zou vinden, maar integendeel! Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik de film wat aan de (té) lange kant vond…

Zondag 28 mei

Zaterdag kwamen we pas in de nacht thuis dus op zondag hebben we heerlijk uitgeslapen. We begonnen de dag goed met een lekker kopje koffie en een guilty zomer pleasure: wit broodje met aardbeien en een beetje suiker. Hmmm! ?

DSC_1629

Verder hebben we de rest van de dag lekker thuis geluierd. Ik bestelde de wekelijkse boodschappen online bij de Jumbo. Zeg nou zelf: wat is er nu fijner dan vanuit je tuinstoel je boodschappen te bestellen!

DSC_1631

En natuurlijk kan onze hangmat in de tuin niet ontbreken nu de zon er weer is. Tijd om mijn melkflessen weer wat te laten kleuren! ?

DSC_1633

In de avond maakte ik een lekkere pasta. Lekker met wat koude tomaatjes erbij!

DSC_1637

Het weekend sloten we af met onze favoriete serie van dit moment: Vechtershart 😉

Hoe was jullie weekend?

Liefs, Manuela

 

 

 

2 Comments on Mijn weekend in foto’s #5!

 1. Astrid
  31 mei 2017 at 10:43 (7 maanden ago)

  lekker weekendje hoor! Genieten he met dat warme weer!

  Beantwoorden
 2. Php Auction Script
  24 september 2017 at 20:07 (3 maanden ago)

  i would like to replace our bathroom lighting with light emitting diodes to save electricity;

  Beantwoorden

Leave a Reply