Mijn weekend in foto’s #6!

image-2017-06-13 (4)

Tsjakka! Alweer een week doormidden! Wat gaan de weken toch snel. Afgelopen weekend heb ik een gezellig weekend gehad. Zo ben ik heerlijk gaan uiteten en kocht ik een nieuwe aanwinst! 😉

Zaterdag 10 juni

Nadat we lekker hadden uitgeslapen, heb ik thuis wat opgeruimd en ging ik vervolgens wat boodschapjes halen in het centrum. Ik liep even de Kruidvat in, maar kwam natuurlijk weer met veel meer spullen dan verwacht de winkel uit. Maandag verscheen hierover de Kruidvat Beauty Shoplog 😉

image-2017-06-12

In de middag zijn mijn vriend en ik samen naar de outlet in Maasmechelen geweest (Maasmechelen Village Outletcenter in België). Helaas heb ik niets gekocht. Vriendlief was daarentegen meteen geslaagd in de eerste de beste winkel waar hij nieuwe Nikes heeft gekocht.

image-2017-06-13

Vervolgens zijn we doorgereden naar Maastricht waar we een heerlijke pizza bij Donatello’s zijn gaan eten.

image-2017-06-13 (2)

In de avond zijn we begonnen met seizoen 5 van Orange is the new Black! Zijn jullie ook zo een fan?

Zondag 11 juni

Van de week probeerde ik bij een vriendin het Nespresso apparaat. Ik was gelijk verkocht en wilde er ook één. Ik drink graag koffie maar om nu voor mezelf een hele pot koffie te zetten… Dit Nespresso apparaat is dé ideale oplossing! Je hebt het apparaat in verschillende kleuren, maar ik kocht hem in het blauw! Net even wat anders én past goed in ons interieur!

image-2017-06-13 (1)

In de middag sprak ik af met een vriendin en zijn we een lekker ijsje gaan eten! Dit is sinds kort mijn favoriete ijssalon, WANT… ze hebben er chocoladesaus die hard wordt! Hmmmm, heer-lijk!

image-2017-06-13 (3)

Op de terugweg naar huis kocht ik nog wat spullen voor de BBQ. In de avond hebben we lekker met zijn tweeën gebarbecued. Ik kan zo genieten van een heerlijke zomerse avond in onze eigen tuin!

image-2017-06-13 (4)

Nadat alles weer was opgeruimd zijn we onze favoriete serie gaan kijken: Vechtershart. Helaas alweer de laatste aflevering van dit seizoen… Hopelijk komt er nog een vervolg!

Hoe was jullie weekend en hebben jullie al plannen voor komend weekend?

Liefs, Manuela

Leave a Reply