Welk reistype ben ik? (+ unieke actie van D-reizen)

luggage-1081872_1920

Ik ben de weken al af aan het tellen en vanochtend heb ik een leuke ‘holiday countdown’ app geïnstalleerd! Op vakantie gaan is voor iedereen anders: de een gaat voor zon en strand, terwijl de ander er juist zoveel mogelijk op uit wil gaan! Om nog maar niet over de voorbereidingen te spreken…Benieuwd welk reistype ik ben?

Op tv zie je regelmatig het spotje van de ‘Douane Wereldreiziger’ voorbij komen en bracht me op dit artikel! Want welke reistype ben ik eigenlijk?

Reistype

Ik ben een reistype dat in eerste instantie heel erg uitkijkt naar de vakantie. Maar wie niet?! Ik tel de weken en uiteindelijk dagen af en bereid me goed voor! Die voorbereiding start al voordat de reis überhaupt geboekt is. Want ik wil natuurlijk wel zeker zijn van een topbestemming! Voor we onze zomervakantie naar Bali boekte, heeft dit ook wel even geduurd. Het is voor ons de eerste keer naar het oosten en dan wil je wel zeker zijn van een goede bestemming en locatie. Na wat speur- en navraagwerk te hebben gedaan, waren we overtuigd en hebben we de vakantie geboekt.

rice-1514141_640

Voorbereiding

‘Een goede voorbereiding, is het halve werk’ is zeker op mij van toepassing! Ik weet of en welke vaccinaties ik nodig heb, wat ik beter wel en niet kan doen, hoe de koers is, wat er op ons things-to-do-lijstje moet komen te staan et cetera. Afgelopen weekend kocht ik een Bali-reisgids. Heerlijk om me nu alvast in te lezen en om er in vliegtuig nog eens doorheen te bladeren. Maar bij deze voorbereidingen blijft het niet! Zo kocht ik onlangs een nieuwe koffer en maak ik elk jaar een lijst met dingen die ik nog moet doen voor we op vakantie gaan en maak ik een lijst met dingen die we echt niet moeten vergeten!

checklist-2077023_640

Zo zorg ik dat de kleding die ik mee wil nemen gewassen is en er zo weinig mogelijk was ligt te wachten als we terug komen van vakantie. Ook heb ik de tic dat ik het huis altijd opgeruimd, netjes en gepoetst wil achter laten. En eerlijk is eerlijk: meestal neemt een dag of twee voor vertrek mijn ‘things to do-lijst’ wel toe. Maar als ik dan eenmaal de deur achter me heb dichtgetrokken, begint voor mij mijn vakantie al! Of ik een stresskip ben? Nee dat niet. Mits alles op rolletjes loopt natuurlijk haha!

Mijn vriend daarentegen is hier heel anders is! Hij pakt zijn spullen de avond van te voren of op de dag vertrek even snel in en that’s it! Misschien een paar dagen voor de vakantie begint wat opzoeken of googelen, maar lijstjes maken…?

Unieke D-bag van D-reizen!

Vakantieliefhebbers die hun reis voor deze zomer nog niet hebben geboekt, kunnen bij D-reizen terecht voor alle last minutes van alle aanbieders. Iedereen die in juli een last-minute vakantie boekt, krijgt bovendien een originele D-bag cadeau. Of de boeking nu online of in de winkel wordt gedaan, maakt niet uit. Bij iedere boeking ontvangt men direct de unieke D-bag. Bij een online boeking neemt D-reizen contact op met de klant, zodat deze precies weet waar men de D-bag kan ophalen.

Knipsel

Deze ‘shopper meets beachbag’ met een grappig, uniek ontwerp en een afsluitbaar waterdicht vak voor natte handdoeken of zwemkleding is dé reiscompagnon voor onderweg. Grote kans dat de D-bag hét collectors item van zomer 2017 wordt!

Welke reistype ben jij en heb je de zomervakantie al geboekt?

 

Liefs, Manuela

Leave a Reply