What’s in my bag?

dsc_0710

Regelmatig krijg ik wel eens de vraag: ‘Wat heb jij allemaal in je tas zitten…?’ Dus ik dacht het is hoogtijd voor een ‘What’s in my bag?’- artikel. Meestal denk ik dat er niet zoveel in mijn tas zit totdat ik alles er eens uit ga halen, dus ik ben benieuwd! Jullie ook?

Een tijdje geleden plaatste ik een shoplog-artikel van de Primark en Mediacité in Luik. Hebben jullie dit gemist? Via deze link kunnen jullie nog een kijkje nemen! In dit artikel zagen jullie mijn gekochte tas al voorbij komen. Deze gebruik ik vanaf toen elke dag!

dsc_0447

Tassentic!

Toen ik een jaar of 16 was (alweer 10 jaar geleden…! 😐 ) had ik een echte tassentic! Ik liep geen winkel voorbij zonder tussen de tassen te snuffelen. Groot, klein, zwart of kleurrijk… Het maakte niet uit zolang het maar een tas was! Toch is deze tassentic van het een op het andere moment over gegaan. Toen ik uit huis ging wist ik ook niet wat ik met al die tassen moest doen. Ik heb toen al mijn tassen grondig opgeruimd en een heleboel weggegooid. Ik had zelfs nog kapotte tassen bewaard haha… Ik moet toegeven dat ik het opruimen zelf niet leuk vond, maar het was wel heel fijn om overzicht ervoor terug te krijgen. Ennnn nu kon ik tenminste al mijn tassen gebruiken, zonder dat er een paar lagen te verstoffen…

Lang verhaal kort gemaakt: ik ben van zo een 30 tassen teruggegaan naar een stuk of 8 inclusief twee gala-tasjes! Meestal gebruik ik nu vrij lang een en dezelfde tas totdat ik hem niet meer vind matchen of kapot gaat.

Rommeltjes

Eens in de zoveel tijd moet ik mijn tas eens opruimen want ik gooi echt van alles in mijn tas! Van parkeerbonnetjes tot teststrips van mijn bloedglucosemeter tot papieren zakdoekjes…
Om over mijn portemonnee nog maar te zwijgen. Deze zit nu alweer helemaal vol met rommel en oude bonnetjes, spaarzegels enzovoorts… Waarom? Geen idee! Waarschijnlijk gemakzucht om het vervolgens weer te vergeten!

What’s in my bag?

En dan nu het moment van de waarheid! Natuurlijk heb ik wel van te voren even mijn tas netjes opgeruimd voordat ik alles op de foto zette! Valt wel mee toch? 🙂

dsc_0714

Van links naar rechts en van boven naar beneden: mijn portemonnee, mijn prikkedief-clutch voor mijn diabetesspullen, zonnebril, deo, handcreme, kauwgom, dextro, parfum, concealer, lipbalsem met kleurtje, lipbalsem zonder kleurtje en zakdoekjes. Over de parfum heb ik al eens een artikel geschreven. Deze kun je hier teruglezen!

Hebben jullie ook rommel in jullie tas/portemonnee of zijn die van jullie juist heel erg opgeruimd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 🙂

Liefs, Manuela

 

7 Comments on What’s in my bag?

 1. chucky1012
  22 oktober 2016 at 09:42 (12 maanden ago)

  Leuk om te zien wat jij allemaal meeneemt in de handtas!
  Smint heb ik altijd bij me en een notitieboekje ook.

  Xoxo9

  Beantwoorden
 2. Babs
  22 oktober 2016 at 10:40 (12 maanden ago)

  ik heb dezelfde parfum inmijn tas! En kauwgum en papieren zakdoekjes. Ik heb een tijdje geleden heel veel handtassen van mijn zus gekregen, zo leuk!
  en bij mij is het ook al snel een rommeltje, dus omkiepen en opnieuw inrichten!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   24 oktober 2016 at 10:26 (12 maanden ago)

   Babs, nu ben ik toch wel heel benieuwd welke tassen je gekregen hebt en komt mijn tassentic toch weer even om de hoek kijken haha!

   Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   24 oktober 2016 at 10:26 (12 maanden ago)

   Haha volgens mij bij veel vrouwen 🙂

   Beantwoorden
 3. Jessica
  23 oktober 2016 at 10:26 (12 maanden ago)

  Leuk om te zien wat je mee neemt. Ik heb zelf ook een keer een what’s in my bag tas geschreven, en laatst een over mijn sporttas wat daar allemaal in zit!

  Beantwoorden
  • Lifeaholic.nl
   24 oktober 2016 at 10:25 (12 maanden ago)

   Jouw blogpost over jouw sporttas heb ik inderdaad nog niet zo lang geleden voorbij zien komen! Ook een leuke variant op de What’s in my bag? 🙂

   Beantwoorden

Leave a Reply